Yiwigi Отговорено Юни 25, 2006 Отговорено Юни 25, 2006 Поздравления Прекрасно е, че има хора които правят нещата като вас (Кръстоносците и други...) @Danny47 - Именно китаристът е човекът Tocata Цитирай
tocata Отговорено Юни 25, 2006 Автор Отговорено Юни 25, 2006 (Редактирано) Уникално, много е добро. Искам да те питам, всичките работи и това вкл. ти ли ги композираш???- А и кой ги е записвал... специално за китариста ми е интересно? Ми аз съм китариста , а всичко останало като щраих и всичко останало е мое дело .... Мерси за коментарите.. Щраиха и китарите са зписвани в про. студио всичко останало в къщи @ Yiwigi---мерси , стараем се... @Miro2bg- да ,имам още неща, но за сега предпочитам да не ги пускам тъи като не са завършени Идеата ми е да направиа циал такъв албум............................... и да си го слусам с приатели хахахахаха Редактирано Юни 25, 2006 от tocata Цитирай
toshevski Отговорено Юни 25, 2006 Отговорено Юни 25, 2006 Страхотна работа!!! С нетърпение ще чакаме албума! Много професионално направено, композицята е жестока, а и цялостният аранжимент е на високо ниво! Още веднъж браво и много успехи!!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 25, 2006 Отговорено Юни 25, 2006 Още веднъж евалата,Бисере!!! Това е супер яко,доста си го повъртях тези дни. П.П. Снимката,снимката... Цитирай
Dushmanina Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 К'во да кажа - нямам думи! Много як "прочит" на парчето! Браво! Цитирай
tocata Отговорено Юни 26, 2006 Автор Отговорено Юни 26, 2006 (Редактирано) Еиии , много се радвам че се приемат добре такъв род неща!!!! Много се притесниавах да не стане пошло ,щот' нали знаете, слушалисме много такива преработки и в много малко случаи има за какво да се хване човек. Т.Е. трудно се подава фолклорната музика на преработка......... Вече имам мерак да довърша целиа такъв проект,благодарение на вас ,макар и малко да сте ми е достатъчно...... Благодариа от сърце на всеки един от вас приатели...... :inlove: :inlove: :inlove: Редактирано Юни 26, 2006 от tocata Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 You rock man!!! :inlove: :inlove: таа песна е знам от миналото лято...горе доле :inlove: Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 Еееееееееееееееееееее Лудо е приятел!!! Евала!!!От сякъде ме кефи!!! Ей даже един пич дойде у нас и като го чу вика "Ей това е лудо пич, да ми го пратиш довечера!" Цитирай
Elly Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 ЕЕЕЕЕЕЕ не знам какво да кажа просто!!!!! Страшно ми въздейства това!!! Цитирай
miro2bg Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 Трудно е наистина, толкова преработки има че е трудно да се преброят но твоята е на светлинни години пред останалите Няма ли да направиш и на "Лале ли си, зюмбюл ли си...."? Сигурно ще е пак супер! Цитирай
tocata Отговорено Юни 27, 2006 Автор Отговорено Юни 27, 2006 Топли думи мерси... @ Налбанте знам френде , пускал съм ти иа..... @ Олд шетард мерси за това което каза, много ме радва @ Елли много се кефа че приемаш музиката по такъв начин.... @ миро2бг за лале ли си зиумбиул ли си не знам но има други,.. Цитирай
synchu Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 (Редактирано) :inlove: :inlove: Дето викаше един колега от форума - "отивам да се самопребия с вестник"... ЕДИТ: понеже ме нямаше известно време та малко късно го фанах тва парче.... за 5 път го слушам .....тпруу УиндоуЗ плеър контрола нема рипийт...гад... Редактирано Юни 27, 2006 от synchu Цитирай
synchu Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 .... и забравих - :killyou: давай диска :killyou: Дет се вика темата е от цели 4-5 дена, още ли не си го записал бре, мен? Цитирай
Recommended Posts