dEbil Публикувано Май 7, 2012 Публикувано Май 7, 2012 Здравейте, пичове! Нямам намерение да разводнявам форума, но понеже в борсата вече не мога да публикувам,искам да питам тук. Чувал съм добри неща за Гарланд и от Гарланд, бих си поръчал и за себе си. Понеже обаче са си къстъм, няма как да пробвам, а е важно да го чуеш със своя китара. Та молбата ми е, ако някой разполага с комбо от тази българска марка, дали би ми позволил да го използвам само за проба, за 20-30 минути, за да придобия поне бегла представа. Интересува ме да разполага и с "мръсен" канал. Знам, че се връзват по различни схеми и вероятно един с друг Гарланд не си приличат, но все пак. Благодаря предварително, бирата от мен (не е задължително да е една)! Цитирай
serengeti Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 Сигурно си продал Line6-a.Аз съм винаги насреща,нали знаеш. 1 Цитирай
L.K. Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 Уреди си прослушване и иди с китарата до Варна. Заслужава си. Цитирай
Acei Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 да определено си заслужава и ако Галин нема време свържи се с Рокфайър той имаше едно комбо гарланд, което продаваше Цитирай
lyu_records Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 ^ То сега и времето е хубаво така че определено си заслужава, стига човек свободно време да иама! Цитирай
Trysth Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 Аз имам глава на Гарланд, ако ти се занимава, ела да я пробваш. Цитирай
Gregg Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 Уреди си прослушване и иди с китарата до Варна. Заслужава си. При мен няма да може да чуе почти нищо, защото не държа нищо на "склад" с изключение на няколко педала. Повечето от нещата, които съм правил са в София. Цитирай
7thString Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 Аз също съм на линия в София с едно комбо вкъщи 1 Цитирай
dEbil Отговорено Май 8, 2012 Автор Отговорено Май 8, 2012 Пичове, благодаря ви за отзивчивостта. Ще пиша на лични Цитирай
rockfire Отговорено Май 10, 2012 Отговорено Май 10, 2012 Комбото реликва го отнесе колегата 7thString ...пробвай при него-2ро такова още не е правено ... Цитирай
7thString Отговорено Май 10, 2012 Отговорено Май 10, 2012 Ся шъ си налея едно за твое здраве Като наминавам към Варна трябва да се видим на бирене. Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Май 10, 2012 Отговорено Май 10, 2012 Ibanez-a ще го носиш ли като наминаваш Цитирай
7thString Отговорено Май 11, 2012 Отговорено Май 11, 2012 Мчи ако се отвори някое джемче, що па не Инак гледам да я държа в състояние бонбонче и да не я разнасям много много че какъвто съм спънат, ще изстържа някоя мазилка с главата докато се въртя Цитирай
Recommended Posts