sw1tched Публикувано Юни 22, 2006 Публикувано Юни 22, 2006 (Редактирано) Здравейте, В тази тема ще можете да научавате за новините около Distorment. В случай, че не сте ни чували - свирим в стил комбиниращ няколко разновидности на "тежката" музика, може да се нарече metalcore, но най-добре да ви оставим сами да определите какво свирим, след като чуете няколко наши песни. Това може да стане, като изтеглите песните от нашия сайт: http://distorment.cjb.net или като посетите нашия myspace акаунт: http://myspace.com/distorment В най-скоро време ще можете да ни слушате и по онлайн радиото: http://www.live365.com/stations/raffomusic За по-лесно, това са директните линкове към песните: Sanity Crisis Blind Hatred Force Fed Приятно слушане! Редактирано Юни 22, 2006 от sw1tched Цитирай
icho7ryches Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 :green: Мерсии... ! Ние тези неща сме ги слушали, де, но с нетърпение чакаме да се появите и в онлайн радиото, че по-скоро да заформим един по-тежък блок само с наши си неща! Цитирай
sw1tched Отговорено Юни 22, 2006 Автор Отговорено Юни 22, 2006 Всъщност Sanity Crisis и Force Fed са с малко по-добър звук този път така че има смисъл да се дръпнат новите версии. Иначе напомням, че имаме нов басист(вече не е тоолкова нов де) и работим по нови песни, които по лично мое мнение се получават добре Цитирай
jFog Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Blind Hatred абе новите песни беше споменал че са по мелодични,ама за темпото нищо не си споменавал като че ли..кък шъ очакваме Цитирай
sw1tched Отговорено Юни 23, 2006 Автор Отговорено Юни 23, 2006 Е..имат мелодични моменти, но не сме станали особено "мелодични" За темпото ще спомена, че последната, която направихме (макар и недовършена) се очертава да е доста безкомпромисна и лаконична Но като цяло не сме загърбили идеята в музиката ни да има за всеки по нещо. Цитирай
LOE Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Е..имат мелодични моменти, но не сме станали особено "мелодични" За темпото ще спомена, че последната, която направихме (макар и недовършена) се очертава да е доста безкомпромисна и лаконична Но като цяло не сме загърбили идеята в музиката ни да има за всеки по нещо. A кой ще пее? Или залагате мелодичноста в музиката пък вокала си се дере? Цитирай
sw1tched Отговорено Юни 23, 2006 Автор Отговорено Юни 23, 2006 На този етап остава в инструментала мелодичността, но аз имам известни подозрения, че барабаниста има хубав глас, но не го е тренирал достатъчно. Бих се кефил ако се окаже, че наистина може да пее - това ще обогати и разнообрази музиката доста. Но като за начало поне вече пробвахме бек вокали в една нова песен а вероятно и по-старите ще ги обработим Цитирай
chris_barnes Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 дамз... доста е атрактивно барабанист да пее - например мисля че на Autopsy барабаниста припяваше... и нашия де,ама само на репетиция - на живо го е срам - иначе кавъра на Вендета дето го правим доста си поприпява - наравно с вокала Мелодиите са яко нещо - дават малко почивка на публиката от якото пого!! Успех в новите записи, скоро ще ви слушаме!!! Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 25, 2006 Автор Отговорено Октомври 25, 2006 Можете да чуете заглавната песен от новото ни EP - Burning Bridges на официалния ни сайт - www.distorment.com (това е новия адрес на сайта ни) От там можете да свалите и видеото към въпросната песен. Ето ги директните линкове, за по-удобно Distorment - Burning Bridges MP3 Distorment - Burning Bridges Video По-подробна информация за EP-то можете да намерите на сайта ни. Цитирай
jFog Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 (Редактирано) Невероятно човече! NWBgHM Редактирано Октомври 25, 2006 от jFog Цитирай
LOE Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 има и нова песничка, но май не съм я мяркал тук има я в myspace профила им, и звучи по добре от тия старите определено Цитирай
fracture Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Само така все по професионално изпипвате нещата, яка зверилница :guitar: Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 26, 2006 Автор Отговорено Октомври 26, 2006 има и нова песничка, но май не съм я мяркал тук има я в myspace профила им, и звучи по добре от тия старите определено Да де, аз за нея съм писал 2 мнения нагоре Просто доколкото си спомням трябваше да има само една тема на група, в която да се добавят новите неща. Мерси за яките думи Цитирай
Recommended Posts