ultramega Отговорено Май 5, 2012 Отговорено Май 5, 2012 Може . А може и като на SG Само, че ти пък имаш някаква рисунка там. Цитирай
lyu_records Отговорено Май 5, 2012 Отговорено Май 5, 2012 (Редактирано) Да ставаше и на рисунката и до нея защото вътре в китарата там има бичме дето може да се завинти. В общи линии може да се завинти на всякъде. Е го на: http://www.youtube.c...h?v=ZgdLqyVbM8M Редактирано Май 5, 2012 от lyu_records Цитирай
ultramega Отговорено Май 5, 2012 Отговорено Май 5, 2012 Един от коментарите под видеото Nice job......wrong spot. Remove this video before somebody screws up a nice guitar. Цитирай
lyu_records Отговорено Май 5, 2012 Отговорено Май 5, 2012 (Редактирано) ^ Много точно се е изказал човека при тази китара може да се сложи централно, като на клипчето от тубате което беше предствил. Извода е че човек трябва да премисли и да избере кой е най-одачния за него начин. В случая това не е одачно защто при този инструмент има по-добър вариант. За мен на моята китара по удачно място няма. Ако го бях сложил от другата страна (огледално) щеше да ми се вади колана. Самия ъгал е прекалено голям, триъгалника за който споменах. В общи линии го споменах и преди това: мислиш, мериш, дупчиш, винтиш. Редактирано Май 5, 2012 от lyu_records Цитирай
smak Отговорено Май 6, 2012 Отговорено Май 6, 2012 (Редактирано) Три страници за една дупка и един винт!?Цццццццццццццц.... Редактирано Май 6, 2012 от smak 1 Цитирай
L.K. Отговорено Май 6, 2012 Отговорено Май 6, 2012 На една от моите забих винта в тялото малко над грифа. Разгледах предварително тялото с фенерче и огледало. Отвътре има яко трупче, което поема и винта, и товарите. Не знам дали е най-правилно, но повече никога не съм мислил за този елемент на китарата. Цитирай
lyu_records Отговорено Май 6, 2012 Отговорено Май 6, 2012 И при мен го има но трупчето е широко точно колкото фингарборда на грифа над него и нямаше как да стане. Цитирай
lyu_records Отговорено Май 6, 2012 Отговорено Май 6, 2012 Айде да са еднакви и двата Мисля, че няма нужда от обяснения! Цитирай
Recommended Posts