Jump to content
Българският форум за музиканти

Поредният кабинет 2х12


Recommended Posts

Супер е кабинето, мастър си :) Аз имам въпрос за игнейтъра дали си доволен, понеже другия месец пристига моя. Мисля че е същия - tweaker 15.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти !

 

Egnater ми е слабост. Пробвах Renegade няколко пъти и исках да го взема, но 60W лампа за домашно свирене (с приоритет) е явна безсмислица. Цената е отделен фактор. След това при последното ми пътуване до Виена (Klangfarbe) свирих и на Rebel и на Tweaker-а. Избрах си Tweaker-а и нито за минута не съжалявам. Единственото, с което не може да се справи, е "стъкления" и звънлив VOX-ски звук, общо взето неговото звучене е по-плътно и тежко. Комбинациите между различните бленди дават огромен избор на тонове, няма да съжалиш и за момент за покупката си. Имало е проблем с първите бройки по отношение на FX Loop-а, но явно е отстранен, защото аз не забелязвам такъв. Разбира се, аз ползвам ефектите на BOSS GT10, а проблеми са били забелязани при супер бутикови ривърби и дилеи, и все пак...

 

Това разбира се е от моята малка камбанарийка и малкия ми опит с лампови усилватели :) За да не спамим, ако имаш въпроси, пусни ми Л.С. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.