```````` Публикувано Януари 16, 2005 Публикувано Януари 16, 2005 nickname: ```````` или - ако това ви е трудно за изговаряне:") - DIhanie` Малко ми е необичайно да пиша лична информация пред непознати. Винаги ми е някакси на терсене. Възраст: 16 Рожденна дата: 5 октомври Образование: начално - ОУ 'Любен Каравелов' - Русе средно - МГ 'Баба Тонка' - Русе Вашият инструмент/и: Свирила съм на цигулка 5 години. До 5-ти клас, когато се преместих в математическата. Не съм спряла да свиря, за да решавам задачи - просто така се стекоха нещата. В момента пея..много простичко звучи, но просто нямам време и да свиря. Предпочитан музикален стил: не следя стилове. "Не се ограничавам в тях" - това звучи изтъркано, а аз не обичам да говоря клиширани неща. Просто търся музиката си - посока- метъл, готик, класика. Но понякога вятърът ме отвява съвсем другаде. Интереси: тенис на корт, архитектура, музика, литература.... Хоби: Това което при мен може да мине за хоби е че събирам всякакви цитати. Всичко което ми грабне вниманието Любим цвят: оранжево (това го пиша само за да обосновя многото му използване из постовете ми) Обича: да живее Мрази: общоприетото Търпи: доста Нетърпи: лицемерието В кратце(или с две думи за вас самите):Ненавиждам инертността, тъпотата, общоприетите баналности.Обожавам огъня, движението, свободата и се старая да се издигна от калта до звездите. Карам сърцето и мозъка си да се разперят като опашка на паун. Антоан-Огюст Прео Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 wеlcome :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: Цитирай
chacho Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 малиии, мамата си джаса продължавай с разперването Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 :inlove: !!!Добре дошла!!! :inlove: Ама знам аз кого да поканя тук,а? Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Здрасти..и в тоя форум се засичаме :hello: :violin: Цитирай
```````` Отговорено Януари 16, 2005 Автор Отговорено Януари 16, 2005 Мда...Боби за къде без мен:"))) Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Welcome! :hello: Малко са ни дамите, така че те приветстваме повече от радушно! Цитирай
AXE Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Малко са, щото тука се допускат само най готинте Цитирай
```````` Отговорено Януари 16, 2005 Автор Отговорено Януари 16, 2005 AXE това ще го приема за комплимент:"))) Леко само се чувствам не на място... и много се старая да не ми личи:")..ама не ми се получава Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 heavy metall & още пички в форума аре добре дошла не знам дали са ти казали, ама ще трябва пържоли да почеприш. Така правят новодошлите. Цитирай
assoass Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Се недоял той....Ей, НИке, че се Усвиниж, ве! после как че свириш на баса, като пуснеш сланини по пръстите и връз тех! Мани баса, ами китарата??? Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 добре дошла след прочитането на избождащият очите цвят на поста и :violin: Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 последното май прозвуча враждебно а всъщност не е и все пак тоя цвят е уничтожителен Цитирай
Recommended Posts