rockstar666 Отговорено Юли 3, 2006 Отговорено Юли 3, 2006 B xxxx ,сега Showmaster-ите са на промоция,ако не се лъжа са 299.00лв. Цитирай
vlex Отговорено Юли 3, 2006 Отговорено Юли 3, 2006 Aко е тъй марш в РФ! Сега е момента за апартамент! Цитирай
VasilVasilev Отговорено Юли 3, 2006 Отговорено Юли 3, 2006 B xxxx ,сега Showmaster-ите са на промоция,ако не се лъжа са 299.00лв. Промоцията е доста добра, ама си мисля, че за сега Showmaster няма да ти трябва. По-добре си вземи Bullet Strat тъкмо е и по-евтин. Пак казвам, че това си е мойто мнение. Цитирай
rockstar666 Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 (Редактирано) Свалени са със 100 кинта от обичайната им цена,аз ако трябваше да взимам бих избрал Шоумастера,но по-важното е ,че в момента избора от такъв клас китари след намаляването на Шоумастера се е увеличил и за тия пари пича най-добре да заминава към Райсинг-а и да си пробва,няма ние да свирим на нея! Редактирано Юли 4, 2006 от rockstar666 Цитирай
vlex Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 Верно ли сички цени са изпадали? Бахти... А колкото до твоя Bullet Strat не го сравнявай с Showmaster, щото като ти гледам аватара и се сещам ква музика слушаш си мисля че доста ще си промениш мнението чуеш ли някой гардероб (бил той и Squier) с поне един хъмбъкър... Свирил съм хард на страт и на мойта не мож позна едно и също ли свиря Пич не чакай а заминавай! Слушай батко си! Сега е момента за 'партамент! Цитирай
rockstar666 Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 Верно ли сички цени са изпадали? Само за шоумастерите-тия с флойда! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 Да, де, то момчето преди 10-на дни спря да пита май <_ .> Цитирай
vlex Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 MИ кат не се е сетил да каже тука да се пофали хиените и чакалите от форумо че глождим темата докато не дойде някой админ/мод да я локне... Всъщност я верно да спрем че токувиж после не може момчето да се пофали Цитирай
Recommended Posts