bi4o Отговорено Юни 25, 2006 Отговорено Юни 25, 2006 мацката вади невероятен глас...много успокояващ... Цитирай
tocata Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 (Редактирано) Малеееееееееееееее на мацката бих и предложил брак от секъде..... страшна е Редактирано Юни 26, 2006 от tocata Цитирай
HHX Отговорено Октомври 12, 2006 Отговорено Октомври 12, 2006 важното е кво излиза от барабаните, не как даржи паките. Има един изрод Sean Rickman които свири със супер странна постановка, ама ме разбива секи пьт като го гледам. (пи4а свири "traditional grip", ама не използва прьсти на лявата рака, свири някак си с цяла рька през цялото време без китка или прьсти.) Цитирай
aladin Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 HHX да така е когато гледаме някоя група си казваме 4е ни кефи тоя барабанист или ако не, теглим една маина и си намриаме друга група.Рядко ниакои се замисля каква постановка или техника има свирещия. А виждал ли си пенсинонирани барабанисти /примерно над 75 г./които не свирят на барабани ве4е,много от тях на младини неса се интересували как се държът палките,а как да припе4елят някои лев със групата си и имат познаи проблеми със опрнодвигателния апарат тоест кости ,стави сухожилия болки в пръстите и тн. а не както останалите стари хора примерно проблеми с нервите и сърцето. Ина4е вси4ки като седнем на барабаните казваме:"Абе не ми пука ще правя каквото си изкам!" Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 едно не разбрах, кой от тук присъстващите свири по-добре от мацката? или поне- по-технично , че дава оценки? а някой като ми посвири така латино ще му купя DW за подарък...аман от дебилни коментари, гледайте и се учете а не спамете :read: справка: мдрамър '05 Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 Постановката и е специфична,защото е и перкусионистка Шийла Е. е убийствена Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 (Редактирано) той и зоро не си полюва де макар че аз по се кефя на джейсън битнър Редактирано Октомври 18, 2006 от Katsko Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 (Редактирано) Аз се изкефих на най-великото соло в историята всички МДи - това на Чад Смит Редактирано Октомври 18, 2006 от eL_NinYo Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 Не смейте :stop: Чад Смит е човека Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 ми верно си е всички свирят 2/4 ма не всички като чад ;) тва без майтап на мен ми е супер любим Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 Има ли го из нета конкретно това перформанс-че на Чад? Цитирай
dzodzo Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 EEEEETOOO го -тук са среща на поколенията с Ян Пейс,ма нашия с "присъщата" си скромност му прави накрая- enjoy!!! Цитирай
drummer_93 Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 (Редактирано) Лелеееееее!!!Тая мацка направо ме уби :wow:Скри ми шапката отвсякъде!!! Ето още една нейна снимка: Редактирано Октомври 26, 2006 от drummer_93 Цитирай
aladin Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 каква мацка бе тя може да ти е леля! Цитирай
sheila e Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 Ей,какво ще кажете за това: http://www.sheilae.com/tour/index.shtml София, 16-ти Март ??? Някой знае ли нещо?? Добре дошъл в този форум! Имай предвид,че писането на кирилица тук е задължително! Цитирай
Recommended Posts