Benny Exclusive Публикувано Юни 21, 2006 Публикувано Юни 21, 2006 My Webpage Винаги съм се прекланяла пред този глас, защото наистина е уникален. Великолепни височини, изключителна точност... абе, направо Вие какво ще кажете Цитирай
AlFiA Отговорено Юли 3, 2006 Отговорено Юли 3, 2006 Засега никой нищо уви не е казал... За да се придвижи темата би ли написала в сравнение с кого или пък от гледна точка на какво намираш изпълнението за страхотно? П.С. нетът не ми е много бърз но се радвам че най-накрая успях да изгледам записа.... Цитирай
Грация Отговорено Юли 3, 2006 Отговорено Юли 3, 2006 Само ми е чудно как в тази малка диафрагма се е побрала толкова много мощ! Винаги много съм се възхищавала на оперните артисти. Цитирай
AlFiA Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 (Редактирано) Най ми е чудно че Анжела Георгиу през цялото време допира ръка до ухото си. Това си е чиста проба трик, за да се чува сама. А къде си видяла професионалисти да пеят на сцената с ръце на ушите.... Редактирано Юли 4, 2006 от AlFiA Цитирай
AlFiA Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 Виж тази бабинка какво пее на 80! колко и е диафрагмата, а е лирическо сопрано! http://www.youtube.com/watch?v=MFYlCm8GWBQ П.С. само се чудя дали причината не че при такъв глас няма особена плътност... :think:... плътността е била винаги проблем Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 А къде си видяла професионалисти да пеят на сцената с ръце на ушите.... Ами, без да претендирам че съм професионалист... аз го правя. Помага. Цитирай
AlFiA Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 Разбира се че помага! Да си хванеш вярно тона... Само че не те ли дразни примерно жеста на Пласидо Доминго как се хваща за носа за да му пукнат ушите? Кой не го е виждал на екран да го прави на сцена? Това става лош навик. Е тук в този запис примерно може да се прикрие този жест от самото действие - Виолета като че ли се прислушва към шума на улицата, където Алфред припява. Обаче това става непрекъснато на всяко по-трудничко място за хващане на тона.... просто си е до лош навик... Цитирай
Recommended Posts