Rocko Отговорено Юни 21, 2006 Share Отговорено Юни 21, 2006 Абе пич.....турни поне по някоя запетая бре......тва все едно да говориш , без да си взимаш въздух Сори,че не отговарям на въпроса ти за барабаните.....останалите просто са казали всичко....ако са те разбрали кво питаш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aladin Отговорено Юни 22, 2006 Share Отговорено Юни 22, 2006 Първо кратък речник(не само за Popl):1.Том(а не аут,алт или каквото ще да е)2.Флор том(когато тома е с крака а не на холдер),а не бас тимпан или нисък том,3.И флор тома и рак тома(както се казва съшо,защото седи на холдер са ТОМОВЕ,просто с различни размери) Така за покупката:провери дали на всеки барабан,който ти представя за Тама има емблема,второ питай го колко инча са томоветеобикновенните сетове са 12,13,16 инча или 10,12,14 инча).За блек метъл ти препоръчвам по-големите.Ако сета е само с два тома(рак том и флор том) пак го вземи,много барабанисти свирят само с том и флор.Аз не разбрах дали ти се виждат малки,в смисъл диаметъра на кръга на кожата или че са плитки(разтоянието от единия до другия ринг)Ако има емблама на томовете не му мисли толкова,стига да не е изфалшифицирана. П.П.Споко ще се научиш.Човек се учи цял живот. на български:нисък том-том/други названия бас-тимпан,флоор том ,раг-том/ bonzo ти като си подпукал да пишеш ре4ници белким сложи и превод. та да видим какво зна4и на български флоор-том и холдър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bi4o Отговорено Юни 22, 2006 Share Отговорено Юни 22, 2006 (Редактирано) popl, истинска мъка е да се четат постовете ти...норочно ли го правиш??? Редактирано Юни 22, 2006 от bi4o Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
axel Отговорено Юни 22, 2006 Share Отговорено Юни 22, 2006 В кой магазин са ти показали тези барабани. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
popl Отговорено Юни 22, 2006 Автор Share Отговорено Юни 22, 2006 еми аз бях в дгр. там в музикалния магазин ми ги показаха понеже аз не съм от дгр.(Димитровград) просто минавах от там и спрях и питах твае .. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Хр_Христов Отговорено Юни 24, 2006 Share Отговорено Юни 24, 2006 Ей големи професионалисте се извъдихте повечето И евала на всички които казаха по две хубави думи по темата Един съвет и от мен... Щото то тука само акъл се дава ... пари - нема ) За 400 лв. смятам, че можеш да си купиш доста хубави барабани. Но по - важното е: - купи си готин педал за касата. Нещо марково което, ще ти върши истинска работа. И когато почнеш да свириш да не се мъчиш а да почнеш да се развиваш. Тук из форума все някой продава; - здрави механики - стойки (мойки), държачи (мържачи), резби (леви,десни и т.н ) За да можеш когато почнеш да свириш да не се разпаднат в ръцете ти. А това дали са Тама или тактон или амати няма значение. Смятам, че до 250,290 най - много можеш да се вметнеш. С останалите пари си смени кожите (щото ония сигурно ше са в окаяно състояние) или си купи някой друг чинел Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pantommind Отговорено Юни 26, 2006 Share Отговорено Юни 26, 2006 еми аз бях в дгр. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny47 Отговорено Юни 26, 2006 Share Отговорено Юни 26, 2006 Ей големи професионалисте се извъдихте повечето И евала на всички които казаха по две хубави думи по темата Един съвет и от мен... Щото то тука само акъл се дава ... пари - нема ) За 400 лв. смятам, че можеш да си купиш доста хубави барабани. Но по - важното е: - купи си готин педал за касата. Нещо марково което, ще ти върши истинска работа. И когато почнеш да свириш да не се мъчиш а да почнеш да се развиваш. Тук из форума все някой продава; - здрави механики - стойки (мойки), държачи (мържачи), резби (леви,десни и т.н ) За да можеш когато почнеш да свириш да не се разпаднат в ръцете ти. А това дали са Тама или тактон или амати няма значение. Смятам, че до 250,290 най - много можеш да се вметнеш. С останалите пари си смени кожите (щото ония сигурно ше са в окаяно състояние) или си купи някой друг чинел Много вярно. Колкото и зле да са ти барабаните, първото важно нещо е да свириш правилно и да се чустваш комфортно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts