musicman Публикувано Юни 20, 2006 Публикувано Юни 20, 2006 Ето някои неща, които ще бъдат много полезни за радиото и съответно за вас: Популяризиране на радиото * Кажете на всичките си фенове за него. * Ако пишете в други форуми и ви позволят - напишете 2-3 думи. * Увеличете рейтинга на радиото за да може да се показва по-високо в класациите и съответно да се вижда от повече хора. Това става като идете на страницата и натиснете жълтия бутон плей. В новоотворения прозорец можете да видите коя песен тече в момента. Някъде по средата долу трябва да видите едно комбо боксче с надпис Rate This Station. Изберете номер 5 от менюто * Слушайте радиото. Системата засича колко време сте били включени и после изчислява рейтинг и по това. Има какво да чуете. Сравнете се със средните западни групи. Мисля, че ще ви е полезно. Ако пък не искате да слушате - стойте включени и изключете звука * Ако имате някаква друга идея за реклама - кажете да я обсъдим. Колкото по популярно е радиото - толкова повече хора ще ви чуят не само в България но и в чужбина! Търсите ли хора за радиото? * Търсим хора с опит, които искат да помагат. За сега пари няма за това ни трябват ентусиасти. * Водещи - Ако някой иска да води предаване да ми прати концепция и ако е готина - пускам го веднага. Условията са да има къде да си записва предаванията в домашни условия. Цитирай
icho7ryches Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 (Редактирано) Само да уточня, че за да ви се появи изобщо опцията за гласуване за радиото трябва да се регистрирате. Не е сложно попълвате си емейл, юзър-нейм и парола и след още 120 секунди ще можете да гласувате за нащо си радио! Айде, давайте с рейтинг атаките! П.П. Всъщност мисля, че няма да е зле да се помогне и с повечко наши си песни, че доколкото забелязах съотношението наши/чужди парчета не е много в наша полза... Не, че има лошо да се слушат и чуждите неща, ама и ние няма да се излагаме, я! Така, че не се срамувайте а пращайте парчета, особено ако си заслужават! (дори и само според вас... пък той мюзикмен ще намери начин да отсява) :green: Редактирано Юни 20, 2006 от icho7ryches Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 Сори, засега нищо не мога да записвам. Но оставам пристрастен към идеята с хората, които знаеш... Айде. Цитирай
Yiwigi Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Абе регистриран съм, ама и след 2 часа слушане никъде не излиза такова за оценяване на радиото? Що така :think: Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Абе интерестно ми е дали някой няма да се навие да запише някакъв репортаж или нещо като интервю с музиканти и да го пуснем в РаДИОто ... Аз не ща щото имам гаден глас Цитирай
icho7ryches Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Абе регистриран съм, ама и след 2 часа слушане никъде не излиза такова за оценяване на радиото? Що така :think: ми не знам... :think: а логнал ли си се? На самия плейър кутийката за рейтинга е точно на мястото за ник-нейма и паролата - когато си ги въведеш и се логнеш - списъчето за гласуване излиза на тяхно място! Цитирай
Yiwigi Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Намерих го...аз понеже слушам през Уинамп-а и затова не съм го видял това! Кип он рокин! Цитирай
musicman Отговорено Юни 22, 2006 Автор Отговорено Юни 22, 2006 И за да не си мислите, че ви говоря празни приказки ето някои факти. За няколко дена от близо 400 радиа в този жанр вече сме на 157-мо място Целата е да достигнем поне 20-то за да се показваме в първата страница. И това е станало само с 19 вота и 154 слушателски часа. Имайте в предвид, че там излъчва куцо и сакато и трябва по накакъв начин да излезем от листата на малкослушаните радиа за да си дойде всичко на мястото Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 И за да не си мислите, че ви говоря празни приказки ето някои факти.За няколко дена от близо 400 радиа в този жанр вече сме на 157-мо място Целата е да достигнем поне 20-то за да се показваме в първата страница. И това е станало само с 19 вота и 154 слушателски часа. Имайте в предвид, че там излъчва куцо и сакато и трябва по накакъв начин да излезем от листата на малкослушаните радиа за да си дойде всичко на мястото Странно. Аз гласувах пак :green: И наистина вотовете станаха 20 !!! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 musicman , да знаеш , че вече съм свободен от всякакви ангажименти , ангажиращи 90% време , затова ако имаш някаква работа за мен пиши Цитирай
alexnous Отговорено Август 12, 2006 Отговорено Август 12, 2006 ...musicman, можеш да разчиташ на помощ откъм предварителен запис на предавания...ако някой има секси концепция за предаване и няма къде или не може - насам Цитирай
musicman Отговорено Август 14, 2006 Автор Отговорено Август 14, 2006 Мерси Алекс, като се върнеш от морето ще си говорим и по тази тема Цитирай
Recommended Posts