Pavlin_sv Публикувано Април 13, 2012 Публикувано Април 13, 2012 Здравейте пробвал съм кубета и процесори от нисък клас имал съм фендер 15 р кубе покед под в-амп , но наи ми допада свиренето през компютър и съм се спрял на това решение . Според вас добър избор ли е , ако може предложете нещо друго в ценови клас до 300 лв . Цитирай
lyu_records Отговорено Април 13, 2012 Отговорено Април 13, 2012 Спрямо ценовия клас и софтуера, който ти позволява да ползваш - направо го взимай. Аз ползвам продукти на line6 и съм доволен. Качваш си pod farm и си ти. Само не мога да разбера защо всички младежи се хвърлят да свирят през PC. На мен освен за записи не ми допада. Цитирай
bmo Отговорено Април 13, 2012 Отговорено Април 13, 2012 toneport мисля, че вече го продават като Studio UX2. Ако смяташ да го купуваш ново, след регистрация на интерфейса можеш да вземеш лиценз за Pod Farm 2. Ако го купуваш втора ръка, може да питаш продавача кога го е купувал. Има определена дата - пише я на сайта на ine6 - ако е преди тази дата, мисля, че не можеш да ползваш Pod Farm 2 безплатно. Аз имам такова от близо 2 години вече - става и за китара и за бас и като за цената си напълно си заслужава парите. Цитирай
Yves Отговорено Април 14, 2012 Отговорено Април 14, 2012 За мен лично е ОК, особено щом те кефи да свириш през комп. Даже бих те посъветвал ако не смяташ да използваш всичките му екстри да си вземеш по-ниските класове, UX1 или направо GX Цитирай
Pavlin_sv Отговорено Април 14, 2012 Автор Отговорено Април 14, 2012 Няма ли разлика във звука при GX и UX1 , или при UX2 има само повече екстри ? Цитирай
Yves Отговорено Април 14, 2012 Отговорено Април 14, 2012 Няма, едно и също устройство са, просто имат повече входове/изходи. UX2 съответно има 2 стрелки, които ти показват нивото на сигнала, ама това можеш да си го гледаш и в програмата, с която записваш. Съответно и фантомно захранване, което ти е непотребно, при положение, че не искаш да се занимаваш с микрофони. Цитирай
Pavlin_sv Отговорено Април 14, 2012 Автор Отговорено Април 14, 2012 Благодаря за информацията Цитирай
Recommended Posts