Jump to content
Българският форум за музиканти

Мнения за Lag Arkane A100


6amanaa

Recommended Posts

Здравейте. Смятам скоро да си вземам първата ел. китара и след длъго разглеждане се спрях на Lag Arkane A100 (черна). Не можах да намеря друга такава тема във форума и затова пускам тази. Та, моля, ако някой е попадал, свирил или чувал мнения за тази китара да сподели, защото искам предварително да съм осведомен от хора, които са я пробвали. Аз свирих на нея и ми хареса, но просто, за да съм сигурен питам и за вашата гледна точка. Това е линк към китарката: http://www.lagguitars.co.uk/productdetails.aspx?GUID=718d611d-c9e7-4bae-972b-4ac2893eea64 . Просто изкажете мнение за китарата, а и за самата марка- Лаг. Благодаря предварително :))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз за конкретния модел нямам наблюдения, но съм просвирвал разни китарки по магазините ( и акустични и електр.). Вчечатлението ми за марката е, че са доста добри за парите си като качество на изработка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Внимавай, че на някои бройки прагчетата им не са добре шлайфани по ръбовете и леко стърчат извън грифа, като драскат по дланта. Пробвай с бързо движение ногоре-надолу по грифа за да усетиш дали има подобен проблем при някоя от китарите. Това може да се оправи от лютиер, но няма смисъл от допълнителни усложнения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, относно марката мога да кажа че съм очарован. Взех си Imperator I500 и съм супер доволен. Според мен обаче има доста голяма разлика между моделите 100-200-500, но то и в цената хич не е малка. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.