pantommind Публикувано Юни 16, 2006 Публикувано Юни 16, 2006 Muffle Control, Ring, 13" Diameter, Individual Muffle Control, Ring, 12" Diameter, Individual .....някой да знае къде се продават???? :think: :think: :think: Цитирай
AccesS Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 въФ Фактор има такива, мога да ти гарантирам че убиват всякакъв звук и изобщо си е набутвация. ти нали си със пинстрайпове? за какво ти е да ги демпваш още? Цитирай
vihro Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 Ето,аз ти казах кой ще може да помогне Гале,във Варна има ли такива? Цитирай
pantommind Отговорено Юни 16, 2006 Автор Отговорено Юни 16, 2006 въФ Фактор има такива Обадих се във Фактор,нямало,не внасяли вече дагеа. за какво ти е да ги демпваш още? Щото в залата дето репетираме кънти та се не стои - поне 8 метра е висока и въпреки корите от яйца навред по стените си е е.....мамата кат замаам с ония ми ти тояги.. Цитирай
whipmaster Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 off: Ти кажи кога ще пуснете Lunasense, че ми се изчака чакалото Цитирай
pantommind Отговорено Юни 20, 2006 Автор Отговорено Юни 20, 2006 Мдаам,оня ден си намерих едно muff'l-че 22" за едната каца(обираше прахоляка в един западнал магазин в Търново),ми звукна си супер,пирфектну дет' са вика... Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Не че искам да ти се меся,но EVANS EMAD (с двата демпващи пръстена) е Number One...поне за мен де Цитирай
pantommind Отговорено Юни 23, 2006 Автор Отговорено Юни 23, 2006 (Редактирано) Evans EMAD :think: Къде се продават и колко струват(приблизително или точно)???? The Evans EMAD Resonant Head is offered in sizes 18" to 24". Дам,има само тея размери...а аз търся и малките Редактирано Юни 23, 2006 от pantommind Цитирай
The Crow Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 E те май са направени специално за каса. Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Evans EMAD :think: Къде се продават и колко струват(приблизително или точно)???? The Evans EMAD Resonant Head is offered in sizes 18" to 24". Дам,има само тея размери...а аз търся и малките Незнам за другите но 22"EMAD sa 32 Euro,май Динакорд ги внасят Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Искам само да питам, тъй като не съм наясно. Тези работи стават ли и за резонаторната кожа, защото аз имам само на бойната, те вървяха в комплект с нея, ама току що ми хрумна, че може да свършат работа и за резонаторната... и край на всички боклуци в касата ... та?!?! Цитирай
The Crow Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 Ми попринцип можеш да ги сложиш на резонансната ама дъмбелите няма да ти помогнат да махнеш възглавниците и парцалите от касата!!! Цитирай
Recommended Posts