Jump to content
Българският форум за музиканти

Стартира новата система за продажби на музикант.орг


musicman

Recommended Posts

И така уважаеми колеги, както обещах преди две седмици, настъпи денят в който да ви представим новата система за покупки и продажби. Преди да ви напиша адреса обаче искам да прочетете това:

 

Колеги, не регистрирайте нови акаунти в новата система. Ако имате акаунт във форума - прехвърлете го ( от страницата за логин и регистрация ) за да получите бонус допълнителни обяви. За в бъдеще може и други бонуси да решим да раздаваме на потребители на форума.

 

Уточнявам, че за момента бонус обявите се дават на потребители от група MEMBERS.

 

Последно реших броят на позволените обяви да бъде както следва:

  • регистриран потребител - 10 обяви за месец.
  • потребител на форума от група MEMBERS + 10 обяви на месец.
  • верифициран продавач + 5 обяви на месец.
  • верифициран купувач + 5 обяви на месец.

Извън лимитите всеки може да публикува платени обяви. Тези лимити подлежат на промяна и обсъждане. В процеса на работа ще разберем колко е оптимума.

 

И така, адресът е http://bazar.muzikant.org

 

Пожелавам ви успешен бизнес там, и имайте в предвид, че е възможно да има бъгове. Надявам се да проявите търпение и разбиране докато ги оправим.

 

Обявите във форума са разрешени до 30.Април.2012 г. включително. След това обяви ще могат да се публикуват само в bazar.muzikant.org.

  • Like 4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.