miro2bg Публикувано Юни 14, 2006 Публикувано Юни 14, 2006 Здравейте! Някой дава ли уроци за FL Studio? Не ми се смейте, трудно ми е... :think: Цитирай
LOE Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 чесно казано ако ще си даваш парите за уроци по добре да учиш нещо по сериозно, примерно кубейс, не че фрутито не става за нищо, но всеки човек с достатъчно познания че да ти ги предава надали ще се занимава точно с фрути Цитирай
miro2bg Отговорено Юни 15, 2006 Автор Отговорено Юни 15, 2006 Мислех да започна с нещо по-лесно (ако фрутито е по-лесно от другите де) не съм запознат с какво е най-добре да започна :think: А по принцип къде се учат тези неща? Цитирай
LOE Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 Няма смисъл да учиш нещо по-лесно, особенно ако мислиш после да минаваш на нещо сериозно, тей като фритуто няма нищо общо със сериознире програми. А сериозните програми не са чак толкова сложни колкото мислиш. Мен кубейс ми е много по интуитивен от фрути луупс. Колкото до ученето - може да се научиш сам - с четене, или някой да ти обясни - много по лесно е когато някой ти каже и ти покаже. Също така ако си добре с английския може да си изтеглиш левел 1 2 и 3 туториалите за кубейс - там се покрива всичко което го има вътре. А там са много неща - повярвай Има всичко за което може да се сетиш и да ти потрябва някой ден + още толкова неща които надали ще доживееш да ползваш Цитирай
miro2bg Отговорено Юни 16, 2006 Автор Отговорено Юни 16, 2006 Имам Сонар 5, за съжаление не съм добре с ингилизкия затова ми е трудно, с РС мога да се оправям без проблеми ама то ще е срамота след толкова години борба да не мога Добре, като срещна трудност ще викам. Еййй, Аржентина вкара гол! Цитирай
miro2bg Отговорено Юни 17, 2006 Автор Отговорено Юни 17, 2006 Кубейс наистина ли е около 50 mb или съм свалил някое демо??? Цитирай
LOE Отговорено Юни 17, 2006 Отговорено Юни 17, 2006 ми зависи коя версия - 2 мисля че беше някъде там, 3 е към 150 майче Цитирай
miro2bg Отговорено Юни 17, 2006 Автор Отговорено Юни 17, 2006 Версията е 1.0.68 ама защо чехите не играят като хората... Цитирай
Recommended Posts