Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

чесно казано ако ще си даваш парите за уроци по добре да учиш нещо по сериозно, примерно кубейс, не че фрутито не става за нищо, но всеки човек с достатъчно познания че да ти ги предава надали ще се занимава точно с фрути

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мислех да започна с нещо по-лесно (ако фрутито е по-лесно от другите де) не съм запознат с какво е най-добре да започна :think: А по принцип къде се учат тези неща?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма смисъл да учиш нещо по-лесно, особенно ако мислиш после да минаваш на нещо сериозно, тей като фритуто няма нищо общо със сериознире програми. А сериозните програми не са чак толкова сложни колкото мислиш. Мен кубейс ми е много по интуитивен от фрути луупс.

 

 

Колкото до ученето - може да се научиш сам - с четене, или някой да ти обясни - много по лесно е когато някой ти каже и ти покаже. Също така ако си добре с английския може да си изтеглиш левел 1 2 и 3 туториалите за кубейс - там се покрива всичко което го има вътре. А там са много неща - повярвай :blink: Има всичко за което може да се сетиш и да ти потрябва някой ден + още толкова неща които надали ще доживееш да ползваш

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам Сонар 5, за съжаление не съм добре с ингилизкия ;) затова ми е трудно, с РС мога да се оправям без проблеми ама то ще е срамота след толкова години борба да не мога ;) Добре, като срещна трудност ще викам. Еййй, Аржентина вкара гол!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.