onyx Публикувано Март 14, 2012 Публикувано Март 14, 2012 (Редактирано) Здравейте, начинаещ съм още и се извинявам ако въпроса ми ви се стори глупав. Правя си домашно студио основно за запис на вокали. Звуковата ми карта е M-Audio - Audiophile 192, микрофонния предусилвател е този: http://lazytechguys....ube_mp_back.jpg Въпросът ми е какъв кабел ми е нужен за да свържа микрофонния амп със звуковата карта. Входа на звуковата карта е балансиран за голям стерео / моно жак. Имам 1 метър балансиран кабел стерео жак / стерео жак, дали ще стане с него или трябва да купя същия кабел, само че - моно жак към моно жак? Редактирано Март 14, 2012 от onyx Цитирай
funkyto Отговорено Март 14, 2012 Отговорено Март 14, 2012 Трябва ти моно кабел, защото изхода в арт тюба е небалансиран. Ама след като го имаш стерео кабела що първо не го пробваш и след това ако има проблем да вземеш моно кабела? Цитирай
Mairomaster Отговорено Март 14, 2012 Отговорено Март 14, 2012 Епа пробвай, да не изгори нещо ли се притесняваш, няма страшно, спокойно. Трабва да стане с твоя кабел. Цитирай
Recommended Posts