One_Voice Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 аз като имам френд който е в Юс и ако му преведа на сметката сумата за китара или каквото искам а той порьчва от там каквото искам с неговата карта до тук лесно но после ? как ще ми я прати,че да си я получа без някакви странични плащаниа ? и най важното е да си я получа Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 Нямаш грижи, аз само така поръчвам. Праща ми нещата с USPS, което са техните държавни пощи и е най-евтино. Цитирай
Initiate Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 Каква карта сте пробвали? В ПейПал се приемат само карти издадени на човек, чиито адрес е в САЩ и другите страни от списъка. Доскоро дори Китай не бяха вътре. А БГ 101% ни няма. И затова не можеш да се регнеш! Вариантът е да имаш адрес в ЮК (примерно), да си извадиш кредитка от ЮК банка с този ти ЮК адрес и след това ще се регнеш и в ПейПал. Затова питам КАК да хелл става тоя номер? П.П. Пробвал съм ВИЗА на ПИБ, издадена на мое име с адреса ми в БГ. Тя върви навсякъде, но не става за ПейПал. Както и в ЮСА е-магазините, които пък искат да е издадена от ЮС Банка... П.П.2. Купувал съм от еБей МНОГО неща, както нови, така и 2-ра ръка, включително китарата ми и всичко е ПЕРФЕКТНО! Е това,че ти трябва карта от САЩ и адреса ти да е в САЩ не го знаех честно казано... Жалко наистина. П.П. Аз също пазарувам редовно и по МНОГО от ибей, но аз съм женен за американка и като ми трябва нещо ползвам нейната карта, така че това няма как да го знам. Кофти е, че сериозните продавачи не ползват US Postal Service и като питаш за шипинг искат майка си и баща си и като поръчвам нещо по-едричко и аз ползвам дроп в САЩ... П.П.П. Дано скоро и нас ни вкарат във въпросния списък. Цитирай
One_Voice Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 мита някой може ли да ми обясни за какво става на вьпрос Цитирай
Recommended Posts