seek,fuck & destroy Публикувано Юни 13, 2006 Публикувано Юни 13, 2006 Здравейте Отдавна не съм писал, а ме вълнува един въпрос: Дали ако сложа пикгард на моята класическа китара ще се влоши акустиката? И ако не се влошава акустиката имали начин да ми направят пикгард по мое желание за форма и цвят и ако има къде? Мерси предварително Поздрави :guitar: Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 13, 2006 Отговорено Юни 13, 2006 ако не запушва отвора няма да влоши акустиката. Цитирай
Otveqn Отговорено Юни 13, 2006 Отговорено Юни 13, 2006 Да. Ще се влоши. Единствената причина поради, която може да ти трябва пикгард на класическа китара е за фламенко (и то пак не е пикгард ами по-различно). Посъветвай се с лютиер и ще ти го направи въпреки, че пак няма да е като истинска фламенко китара. А ако просто свириш ритъм (с перце) на тая китара - по-добре си купи нормална акустична кънтри (уестърн) китара. От друга страна, ако свириш ритъм на класическа китара (с перце), значи не те грее особено много звука и не си професионалист, така че спокойно ще преглътнеш разликата във звука, може дори да не я усетиш. Имам два-три телефона на лютиери, ще потърся и по-късно ще ги пост-на. Сигурен съм, че няма да ти излезе скъпо. П.П. Виждал съм професионалисти да свирят ритъм (с перце) на класическа китара - много рядко, общо взето е безмислено и позьорско, но понякога се връзва. Все пак всичко е относително - всеки с вкусовете си. Цитирай
seek,fuck & destroy Отговорено Юни 13, 2006 Автор Отговорено Юни 13, 2006 Да за фламенко е.Не свиря ритъм на класическата по простата причина че имам кинтри китара Мерси за помоща :guitar: Цитирай
Otveqn Отговорено Юни 13, 2006 Отговорено Юни 13, 2006 Да за фламенко е.Не свиря ритъм на класическата по простата причина че имам кинтри китара Мерси за помоща :guitar: Ще гледам тогава до утре да ги намеря тия номера на лютиери. При всички положение недей да се пробваш сам да го слагаш :-) Цитирай
antonium Отговорено Юни 14, 2006 Отговорено Юни 14, 2006 От друга страна, ако свириш ритъм на класическа китара (с перце), значи не те грее особено много звука и не си професионалист ??? Цитирай
Recommended Posts