kirilsat Публикувано Февруари 28, 2012 Публикувано Февруари 28, 2012 Взех, да се заигравам с мишока и ми стана интересно... Записах едно експериментче и го споделям с вас! Дано да ви хареса?! Когато имам време за игра, ще пробвам и други хорца и ръченици, които смятам, да публикувам в тази тема! Ще се радвам на коментари и препоръки! Успехи! 2 Цитирай
kirilsat Отговорено Февруари 29, 2012 Автор Отговорено Февруари 29, 2012 ^ Благодаря, колега! Кефя се на момента, но на другия ден, въобще не ми харесва.... Днес, със усмивка направих, нещо като кавър, на една, култова за прехода песен! Приятно слушане и не ме замеряйте с камъни и домати!!! Цитирай
kirilsat Отговорено Март 7, 2012 Автор Отговорено Март 7, 2012 ... и нещо влашко, пе драку! 1 Цитирай
Лими Отговорено Март 8, 2012 Отговорено Март 8, 2012 (Редактирано) Евала, много ме изкефи с влашкото, щото от известно време и аз се запалих по такива неща, като това Трансилванско, циганско. Много разнообразна и интересна хармония имат. Ще взема да го науча и твойто влашко тази година! Редактирано Март 8, 2012 от Лими Цитирай
TONY Отговорено Март 10, 2012 Отговорено Март 10, 2012 Високо оценявам това, което правиш. Искаш препоръки - според мен по-добре ти се получава традиционното, спрямо "фюжъна". Т.е. стой по-близо до корена, ок вкарвай нещо ново, но внимавай с кросовъра, за да не се пресолява манджата. На моменти не си прецизен, както през по-голямата част. ( ето какво да работиш) "Кефя се на момента, но на другия ден, въобще не ми харесва...." това е много познато и е напълно в реда на нещата. Продължавай напред, кефи ме посоката, по която си поел! Ще чакам още нови неща, а защо не и някой он-лайн урок. 2 Цитирай
kirilsat Отговорено Март 11, 2012 Автор Отговорено Март 11, 2012 Благодаря! За прецизността съм наясно, но всичко правя набързо, в зависимост от настроението.... Относно микса.... сам не знам на какво да наблегна?! Примерно народно с рок звучене или блус на тамбура?! Процентно кое да е преобладаващо?! Вярно е, че всеки си има собствени предпочитания, но истината едва ли е точно по средата?! 2 Цитирай
kirilsat Отговорено Декември 15, 2012 Автор Отговорено Декември 15, 2012 (Редактирано) Една схемичка ми се върти в главата и реших, да си поиграя с нея! Получиха се няколко мотива, които не са добре свързани! Свиря едно коляно, после излизам и пуша.... връщам се и записвам още някакво мотвче! И те така... Редактирано Декември 15, 2012 от kirilsat 1 Цитирай
bateivo123 Отговорено Декември 16, 2012 Отговорено Декември 16, 2012 Евала Кире, ама не щещ да кажеш, кой те зариби за тази хармония. Дай подложката да драснем и ние нещо отгоре. Цитирай
kirilsat Отговорено Декември 16, 2012 Автор Отговорено Декември 16, 2012 ^ Ако кажа, че хармонията ми дойде на Стив Вай соло, никой няма да ми повярва.... Никой освен теб! Сега излизам, но като се върна, ще ти експортна само ритъм китарката! Цитирай
kirilsat Отговорено Февруари 9, 2013 Автор Отговорено Февруари 9, 2013 Време беше, за начесване на крастата.... 1 Цитирай
bateivo123 Отговорено Февруари 10, 2013 Отговорено Февруари 10, 2013 Кире дай подложката, да видим каква жица ще избацам в Баку. Тука е много популярна българската черна музика(Азис и ко.). Цитирай
kirilsat Отговорено Февруари 10, 2013 Автор Отговорено Февруари 10, 2013 Похвално, че имаш такива мераци, но няма да е лесно, ако не си свирил в такъв размер... Схемата е една и съща, "лупната" до края. На мен не ми идват никакви идеи за жица и ми е много интересно, какво ще удариш?! Акордите са dm, F, A#, G, C, am, A#, G, gm и dm. Поздрави и по-здрави!!! Цитирай
kirilsat Отговорено Март 30, 2014 Автор Отговорено Март 30, 2014 (Редактирано) Отдавна не съм се отчитал тук... В последно време ми се върти нещо в главата, ама не знам дали ще стене за интро?! Една хармония, в ми минор и три идеи, но коя става и коя не, ще се радвам на мнението ви?! Редактирано Март 30, 2014 от kirilsat Цитирай
Recommended Posts