funkyto Публикувано Февруари 16, 2012 Публикувано Февруари 16, 2012 Здравейте, значи имам следния въпрос, миди клавиатура свързана с юсб, по-висока латенция ли ще дава, отколкото ако се свърже с юсб аудио интерфейс посредством миди портове? Поздрави. Цитирай
VSTi Отговорено Февруари 16, 2012 Отговорено Февруари 16, 2012 латенцията зависи от драйвера на звуковата карта, а не от начина на свързване на миди клавиатурата. виж това http://www.asio4all.com/ Цитирай
funkyto Отговорено Февруари 16, 2012 Автор Отговорено Февруари 16, 2012 Тоест според теб няма значение за латенцията дали използвам юсб аудио интерфейс и миди клавиатура също на юсб, или юсб интерфейс с миди вход към който включвам клавиатурата? Цитирай
VSTi Отговорено Февруари 16, 2012 Отговорено Февруари 16, 2012 да...инсталирай си това от линка, и няма да имаш латенция Цитирай
funkyto Отговорено Февруари 16, 2012 Автор Отговорено Февруари 16, 2012 Аз асио4ол го ползвам от няколко години, въпроса ми беше свързан с друго, че юсб аудиокарта с миди вход и изход е по-скъпа отколкото такава без и след като всяка миди клавиатура вече разполага и с юсб вход, щом според теб няма разлика в латенцията при двете свързвания, а е въпрос само на драйвери е по-изгодно миди клавиатура и юсб карта без миди вход и изход, така че мерси за съветите. Цитирай
мегатон Отговорено Февруари 20, 2012 Отговорено Февруари 20, 2012 Здравейте, значи имам следния въпрос, миди клавиатура свързана с юсб, по-висока латенция ли ще дава, отколкото ако се свърже с юсб аудио интерфейс посредством миди портове? Поздрави. Мисля че през миди портовете латенсията ще е по-малко, поне при мен е така. Цитирай
Recommended Posts