jeremy Публикувано Юни 8, 2006 Публикувано Юни 8, 2006 та някой вадил ли е тва толкова красиво нещо.аз се пробвах но незнам дали съм на прав път.не мога да намеря таблатура.стана малко чапат запис и отсвир АМА се притеснявам че съм новак. http://morelove.hit.bg/more%20love.mp3 -натурално http://morelove.hit.bg/more%20love-01.mp3 - с малко дилей Цитирай
MDFk Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 (Редактирано) Един голям Готино си го направил. Жалко че е от нещата му, които нямам - не знам дали е достоверно, но на кой му пука ? Ще има отговор на това предизвикателство! Чисто дружелюбен естветсено. ps. "I'm just Yinin'...Yinin' and Yangin'...." Редактирано Юни 9, 2006 от MDFk Цитирай
EmchoDT Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Хехехехе аз не съм басист и не съм слушал Утън ма тва твое изпълнение ми хареса има настроение!!! Цитирай
MDFk Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 А бтв. на 2 канала ли си записвал или наведнъж с тапове? Второто май, нали? Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Евала за усърдието,Уутън хич не е лесен,определно требе да имаш топки дори да пристъпиш към него,въпреки ръста му .БТВ,трябва да изровя снимкта ми с него,Чембърс и Стърн от нейде сега като се сетих. Владо Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 (Редактирано) Преди 2-3 години го бях вадил това парче, въпреки че не съм басист...доста е ш**ано за свирене...след като разбрах, че се свири на един бас, а не на два. @jeremy - В момента няма как да чуя как си го дръннал, но кат се прибера в нас с голям кеф ще го изслушам. П.П. Едно време ми беше много тегаво, че на който и да кажа за това парче колко е яко, всички ме гледаха като че ли съм рус негър с лунички. Редактирано Юни 11, 2006 от MDFk Цитирай
adXok Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 Тва парче си е просто музика... Как се свири - кой както го усеща. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 Еееее супер яко е!!! Оригиналът не съм го слушал, но това изпълнение ме кефи доста!!! Евала пич! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 Супер си се справил и според мен! Цитирай
Recommended Posts