synchu Отговорено Февруари 11, 2012 Отговорено Февруари 11, 2012 Вие не сте хора бе. Евала и машала. http://soundcloud.com/synchu/ultramega-bm9-jimjam 2 Цитирай
kirilsat Отговорено Февруари 11, 2012 Отговорено Февруари 11, 2012 Пичове, свърши ми лимита с плюсчетата, ама и вие нямате спиране.... Изпратих гостите, и се включвам в джема! Баш, когато не мога да се включа и вие се оляхте.... Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 12, 2012 Автор Отговорено Февруари 12, 2012 Еха , той бързо се заформил джема Tozi и kirilsat- пълен кеф по "маджарски" Heartman - уамито ми напълни душичката , някакви Том Морело пинизи са се получили суупер добре. stomanow - Солото ти е супер , много яки мотивчета и градация! synchu - сериозно добър саунд (някак истински) прилича да е намесен слайд и Гибсън Благодаря на участвалите и се надявам и на други или пък и на повторни (може на някой да му хрумне още нещо по темата) Цитирай
stomanow Отговорено Февруари 15, 2012 Отговорено Февруари 15, 2012 И на мен уамито ми хареса,да взема да се оглеждам да си купувам ли... .Kiusha82 и ultramega . Цитирай
zwero Отговорено Февруари 26, 2012 Отговорено Февруари 26, 2012 Да върна малко темата за преразглеждане... 3 Цитирай
7thString Отговорено Февруари 27, 2012 Отговорено Февруари 27, 2012 (Редактирано) Айди и аз като жабата дето видяла коня да го подковават и вдигнала и тя "копито"... Цък П.П. N-Audio FireSound към Garland-че. Редактирано Февруари 27, 2012 от 7thString Цитирай
Recommended Posts