black_waltz Публикувано Юни 7, 2006 Публикувано Юни 7, 2006 та то туй е от пред половин година кажи речи ма ся му записах акустичното "соло" и викам на който му е интересно да го чуе па да напише 2-3 думи, да даде някои ъкъл или да ме напсува колко съм смотан....квото му иде от вътре http://noorder.hit.bg/Track%201.mp3 търколил съм го и на джи-мейл-а Цитирай
don_pepinio Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Супер е!И на мен много ми хареса!!! Цитирай
black_waltz Отговорено Юни 7, 2006 Автор Отговорено Юни 7, 2006 благодаря много за положителната оценка :inlove: Цитирай
LOE Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 готина идейка - бравост за звука ако ти се занимава: в моментите в които остава само пианото може да му натиснеш състейна че се получават неприятно звучащи "дупки" тоя пад в началото ако го смениш с някви стрингс с повече въздух (честоти над 12 кхз) мисля че ще се получи много добре пианото - може да го омекотиш малко намаляйки честотите в които му е атаката и да му резнеш малко мътната част, това ще го раздели от китарата Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Няма метълщина и харшче, което много ме изненада, но пък е много приятно. Браво Цитирай
trendkiller Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Много кратко солото ,бе брат! На кво прилича тва, я фани го удължи малко парчето и после ще коментирам кат' хората. Цитирай
black_waltz Отговорено Юни 7, 2006 Автор Отговорено Юни 7, 2006 Много кратко солото ,бе брат! На кво прилича тва, я фани го удължи малко парчето и после ще коментирам кат' хората. бате я съм малък още за големи сола, не се чувствам готов за да правя по-големи и за туй реших да го оставя само това вместо да го засера с някое некадърно много благодаря на всичи за коментарите и дадените ъкъли Цитирай
jFog Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Инструменталчето е шукария леко монотоннничи без барабнки. очаквах да има и соло с дист.. моето е изкривяване, няма да се плашункаш Цитирай
trendkiller Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Много кратко солото ,бе брат! На кво прилича тва, я фани го удължи малко парчето и после ще коментирам кат' хората. бате я съм малък още за големи сола, не се чувствам готов за да правя по-големи и за туй реших да го оставя само това вместо да го засера с някое некадърно много благодаря на всичи за коментарите и дадените ъкъли Аре ся, стига си скромничил, не е присъщо за един истински шредър! Майтап да става, мисълта ми беше, да удължиш самото соло, а не да разчекнеш китарата от суийп арпежи с тапинг и нечестив и високоскоростен алт.пикинг Солото е душата на парчето, останалото е пълнеж, тва секи го знае, ама никой не ще да си признае! Цитирай
black_waltz Отговорено Юни 8, 2006 Автор Отговорено Юни 8, 2006 (Редактирано) щом сте рекли, ще има още сола, само да мине пустия изпит по математика, че сега положението е много напечено.... Благодаря отново на всички Редактирано Юни 8, 2006 от Alexi_Laiho Цитирай
Recommended Posts