liquid_death Отговорено Февруари 5, 2012 Автор Отговорено Февруари 5, 2012 ^^^ За жалост сериозността на пътната обстановка попречи, но обещавам реванш Чакаме семплите Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 6, 2012 Отговорено Февруари 6, 2012 Снимах 5-6 двуминутни клипчета. Ще ги кача в скоро време. Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 6, 2012 Отговорено Февруари 6, 2012 Здрасти и от мене. Тони, каква е разликата между твоят Карвин (главата) и онова триканално комбо, дето го продаде? Цитирай
TONY Отговорено Февруари 8, 2012 Отговорено Февруари 8, 2012 ^Приципно никаква. Един и същи модел. Главата е 100 вата, кубето - 50. Добре си прекарахме, включително накрая вече бяхме с надути глави... Винаги се прекалява... Иначе, както казах, виждаш стари познати, с други се доопознаваш, с трети се запознаваш. Аз имах друга работа и направо минах към събитието, без да нося амп, пък и никой не бе поискал нещо конкретно. Както и да е, имаше достатъчно за проба. Няколко модела ЕНГЛ, 2 Кетнера, Фрамус, Фрайет, Дизел и Гарланд. ЕНГЛ-ите са немски машини, всичко си имат и по много. Блекмър модела се отличава(логично) от цялостната линия. Страхотен драйв, като клийн канала е само отделен гейн, явно така е достатъчно за Майстора.. А и към днешна дата мисля, че свири предимно акустично към маршал акустик амп, а енгъла е за моментите в които ползва ел китара с драйв. От останалите ЕНГЛ, които също много харесах, най-бих отличил Савидж 120. Поне на мен най-много ми допада. Фрамуса също не отстъпва на ЕНГЛ. Кетнерите бяха по-друга хава. Едно 18 ватово ( глава с кабинети) и един пюър тоне. Пюър тона бе масово харесан. Наистина е готин, аз като че ли по- си падам по глави с много копчета, а пък кетнера го харесаха именно заради опростеноста му и възможноста с тази опростеност да се изкара Истински тон. Дизел, пак страхотна машина с много съвременен звук, и то характерен, т.е. това нещо вади конкретен тон и ако мислите, че ще имитирате с него класики като Фендер и Маршал, грешите. Т.е това е амп, за който, точно него го иска/харесва. От всички най-много харесах Фрайета. Имахме и възможноста да чуем Дизела и Фрайета как работя в тийм. Страхотно се комплетуват, макар че като си им отред, имаш чувството, че ще те изкормят. Гарланд също се представи добре, особено имайки пред вид съотношението цена-качество, спрямо останалите ампове. Друг трябваше да каже, че има малко поорязани среди, спрямо другите ампове, т.е. това е може би причината според мен да финишира последен(мое виждане) в тази компания ( говорим за ампове над 3000 лева). Евтим, по-добре поизрежи клиповете, че има много домашно( и небрежно) свирене. Пък ако хептем не е станало като за пред хора, може да не постваш изобличителни материали, а който има желание да си отиде в магазина и да пробва. Борето и останалите са много готини и отзивчиви домакини. 2 Цитирай
Karavadjo Отговорено Февруари 15, 2012 Отговорено Февруари 15, 2012 Къде останаха клиповете??? Чакам вече много дни. Цитирай
Recommended Posts