VasilVasilev Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 ... което значи че страта е малко по добър. Да не си се объркал? Squeir Bullet Strat e по зле от Squier Strat ? Тука маи има грешка??? Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 няма грешка!!!! ето кво мише в сайта им за буллет: Squier Bullet is a simple, affordable and practical guitar designed for beginners and students - тоест максимално упростена и евтина китара за начинаещи, докато Страт-а е малко по-добър, но зависи де Цитирай
FeramonD Отговорено Юни 5, 2006 Автор Отговорено Юни 5, 2006 ... което значи че страта е малко по добър. Да не си се объркал? Squeir Bullet Strat e по зле от Squier Strat ? Тука маи има грешка??? Ми не съм се объркал! Има повече тремоло и 1 прагче което си е предимство за мен! Цитирай
lyubenski Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Запознат съм достатъчно със скуеарите и знам че спора ви е излишен, т.к. Bullet Strat e по добър от Strat-a , koйто е пък по добър от Bullet (но без страт след него) , та идеята на объркващия ми пост е че булет и булет страт са различни модификации , аз лично съм с Showmaster и като за пълен аматъор съм супер доволен Цитирай
VasilVasilev Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Запознат съм достатъчно със скуеарите и знам че спора ви е излишен, т.к. Bullet Strat e по добър от Strat-a , koйто е пък по добър от Bullet (но без страт след него) , та идеята на объркващия ми пост е че булет и булет страт са различни модификации , аз лично съм с Showmaster и като за пълен аматъор съм супер доволен И аз знам така, че Squeir Bullet Strat e по добър от Squier Strat. Цитирай
bakisha111 Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 Абе не знам ама преди имах Squer Strat и бях супер доволен макар да беш правен в China сега си зех Squer Stratocaster ебати боклука. Че адапторите са некви измислени едно на ръка ама tremolo-to е направо под всякаква критика ако сложиш струни 0.10 и направиш един два benda и моста се връща губиш почти половин тон при опъване на струната веднага се разстройва о са 4 .. кво да говоря Цитирай
spongebob Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 Според моделите на марката в момента,bullet е и най-евтиния модел и разликата с афинити е около 50% от цената на булета.Та не знам как булета стана по-добър от афинити Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 а стратокастера (ако говориш за скъпите по 400-500лв стандарт серията) е най-добро от 3те може би не е сетъпнат нещо? Цитирай
Recommended Posts