MDFk Публикувано Юни 2, 2006 Share Публикувано Юни 2, 2006 (Редактирано) След повече от година и половина тук, реших да постна нещо свое, което е направено като хората(почти). Товa е една моя композиция, която ми хрумна случйно преди време. Записах я навендъж, затова и тук-таме не е както ми се искаше... Техниката и софтуера са кубето ми за китара Marshall DFX30(от което идват всички честотни корекции, както и ривърба) от емулирания му лайн-аут -> лайн-ин на компа -> Creative Sound Recorder, с Nero Wave Editor сложих малко тейп ефекти, и я конвертирах в мп3. Бая време седя така; има още 1-2 като него и няколко кавъра които исках да постна наведнъж, но нямам време да запоявам кабели, и без това съм доста вързан в тази дейност. Това е само бас и ефекти - не е жица. По-скоро...импресия...май. Ама се гордея с него, макар че не е много завъртятно. Качено е в Gmail под лейбъла MDFk. Дано ви хареса. Редактирано Юни 5, 2006 от MDFk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EmchoDT Отговорено Юни 2, 2006 Share Отговорено Юни 2, 2006 Абе хубаво е, но тея пукания дето си ги сложил се чуват по-силно от китарата и лично мен ме дразнят Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 абсолютно на сьщото мнение сьм но снощи ми беше кьсно да пиша идейно е да има пуканки - ама ги намали значително така както реално се чуват от средно ползвана винилна плоча Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 Приятно е определено,но пукането разказва играта на всичко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Юни 3, 2006 Автор Share Отговорено Юни 3, 2006 (Редактирано) Благодаря за отзивите! Послушах съвета ви и пратих в Гмейла и оригиналната версия - БЕЗ плочените пуканици, надявам се така да е далеч по-приятно. Който иска може да изслуша него. пс. като казвам приятно наистина имам предвид приятно, ако имате критики не си ги спестявайте! ps. нямаше накъде да намаля пуканията, те така и така си бяха на абсолютния за програмата минимум. Щом усилех сигнала на самия бас(Волуме Чандже ) ставаше твърде силно... Редактирано Юни 3, 2006 от MDFk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 хубаво си звучи но му липсва лек така ритъм, даже и с рейв барабанки ше е дзън.Не за други ами много дълго така и празно на моменти. Инъче звука на баса млати кътници,много ме накефи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 хубаво си звучи но му липсва лек така ритъм, даже и с рейв барабанки ше е дзън.Не за други ами много дълго така и празно на моменти.Инъче звука на баса млати кътници,много ме накефи. Ами като за записано от раз и на цяло си е перфектно! Пък и тая липса на ритъм го правят по-хубаво, по-...философско. Хареса ми! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 На мен ми хареса също!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Юни 5, 2006 Share Отговорено Юни 5, 2006 Бива бива Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zazo Отговорено Юни 5, 2006 Share Отговорено Юни 5, 2006 Аз чух първо това без пуканията и направо се размазах. Незнам защо, но много ме трогва. Може би точно щото е изсвирено наведнъж и защото му липсва претенциозност, коята ме дразни в други подобни "опити". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Юни 5, 2006 Share Отговорено Юни 5, 2006 Ааа, убаво се е получило. Звука кефи мноо. Записвай смело, пич! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NoSoul Отговорено Юни 5, 2006 Share Отговорено Юни 5, 2006 Приятно е, но му липсва живец(не казвам че трябва да е бързо). Според мен би била добра идеята да се комбинираш с някой друг музикант от форума и да направите нещо. Дори Гео с неговите умения не съм го чул да дава нещо свое без поне програминг отгоре Иначе супер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Юни 5, 2006 Автор Share Отговорено Юни 5, 2006 (Редактирано) Йееей! Благодаря Ви за топлите думи и препоръки! Истината е че реших да го оставя точно така. За свирене занапред ще го направя безпогрешно, но така...нека си носи емоциите и дефектите. Точно заради това няма да има барабани, няма и да има и гост музиканти които да ми хвърлят сола, импровизации и т.н. Само аз си знам какво ми е било в главата когато съм го налучкал. Може някой ден знапред да си напрявя малко синт или пиано, или китара...Със сигурност ако реша други инструменти - сам ще си направя. А и на решените на момента спирания и т.н. трудно се слагат барабани. Със сигурносто обаче, препоръките Ви ще използвам занапред, в подобни на това, проиведения. Не искам написаното от мен да звучи обидно или по някакъв начин надменно, но макар и далеч от сърършенството, нещата ми имат особена стойност за мен, и твърде малко хора могат да бъдат допуснати до тях за да могат да дадат своето. пс. за звука - на следващия ден ми се скъса първа струна.Сложих предните - в сравнение по-старите звънтяха много по-ярко! Разбрах че Рототата са били толкова стари че едно единствено издърпване им е трябвало да си отидат. С нови струни съм уверен, че звука ще е още по-приятен. Благодаря Ви отново! Редактирано Юни 5, 2006 от MDFk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Юни 5, 2006 Share Отговорено Юни 5, 2006 еххх трябва някой ден и аз да постна моите подобни джунджурийки даже си имам една идея за перкусии от разни неща из стаята колкото да има ритъм... жалко че съм адски неритмичен и не ставам за тея работи + китара де хехе бещо се отплеснах. както и да е, много е добро, личи си, че е вложена емоция в него. мене лично много ме зарадва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts