каменов Публикувано Януари 14, 2012 Публикувано Януари 14, 2012 1)nickname: каменов 2)Възраст:24 3)Образование: Инженер 4)Вашият инструмент/и: Китара 5)Предпочитан музикален стил: Всичко, което ми харесва 6)Вашият вдъхновител: Metallica и старите метъли долу пред блока! 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Проекта "Направи света по-добър", който за съжаление започва с проекта " Направи хората по-умни" ... 8)Странични интереси: Много са .... 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Забавлявам се с китари от около десетина години. Под "китари" имам предвид класическа, електрическа и ... Кремона. Дам, първата ми китара беше Кремона. Струните бяха на около 1,5 см от грифа,а самия той - на около 0,5 см от тялото!!!! Ама свиреше! Или поне така си мислех тогава. Свирих на нея от примерно 2000 година до 2007 когато, в един прекрасен ден, влезнах в магазина на ул. Кракра (сещате се кой) и си купих първата моя китара - класическа Hohner. Разделих се с нея преди около 3 месеца, но до ден днешен си я помня като .... първата (тук мъжете ще ме разберат). Та междувременно с един от колегите от форума "userko" , който въпреки никнейма е невероятен пичага и е напълно уравновесен, се заговорихме пред блока, че решил да си продава ел. китарата Yamaha Pacifica 112. Та от тогава (есента на 2010) свиря и на ел. китара. Преди това не бях хващал такава, сега не мога да я пусна. Та тук ще му благодаря защото доста голям подарък ми направи с тази китара, както и със следваюата, която ми е на снимката на профила, ръчно изработена от немски лютиер, ел. акустична класическа китара Cut Away. Никога не съм учил музика, от около месец почнах росто да уча ноти, защото в груата китариста е малко ерфекционист и искал да съм музикално компетентен. Та това е от мен. Имам няколко кавъра които съм качил, които са след 3-4 месеца стаж на ел. китара, но са в раздела "Кавъри". Ако на някой му стане интересно мога да дам линкове и тук. Усех си пожелавам и мнгоо здраве и късмет. На всички останали - каквото си поискате, това да имате! P.S. Yamaha-та НЕ се продава ! Това е определено най-хубавата китара на която съм свирил до момента. Хващал съм Ibanez Prestige серията, която всички много възхваляват и струва некви 2000 лв. и пак не е моита китара. Може би само Aria-та на един приятел, който работи в Динакорд, се конкурира! 1 Цитирай
rockfire Отговорено Януари 14, 2012 Отговорено Януари 14, 2012 Браво Каменов!Е това се казва сериозен пич! Поздрави от друг фен на Ямаха! Цитирай
каменов Отговорено Януари 14, 2012 Автор Отговорено Януари 14, 2012 А мерси "гадове", така де - пиииишове . Всички сте мн яки пиишове!!! Цитирай
Angels_sky Отговорено Януари 31, 2012 Отговорено Януари 31, 2012 Каменов, ти се сети да се представиш ... Цитирай
каменов Отговорено Февруари 1, 2012 Автор Отговорено Февруари 1, 2012 ^ Яворе , ти се сети да влезнеш в тоя форум бе! Цитирай
rockfire Отговорено Февруари 2, 2012 Отговорено Февруари 2, 2012 Taз мома определено не е Явор , а си е целокупна такава... и даже пей понявга 1 Цитирай
каменов Отговорено Февруари 3, 2012 Автор Отговорено Февруари 3, 2012 ^ Мдам. много пей дитето. Ама с тоя sweet child оу mine просто да ти дотегне Цитирай
Angels_sky Отговорено Февруари 5, 2012 Отговорено Февруари 5, 2012 И аз ви обичам Язе съм прекалено гоуема звезда за да съ забивам в тоя форум !! хъхъхъхъ.... дЪн ми повярвате сега само..... Макар че е така хахаха (кво било да си зодия Везни) . Пък , Каменов, баш на време съм ти отговорила тъй като гледам... Поне всичко е от тази година,хъхъ.... И наистина пея само понявга, Sweet Child пък почти никога!!! Цитирай
Recommended Posts