Jump to content
Българският форум за музиканти

Angels_sky

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Angels_sky

  • Рожден ден 10/08/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    Гласни струни :)

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Варна

Angels_sky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. здрасти отностно публикацията ако търсиш още китарист аз съм навит ето телефон 089 6767 226

  2. И аз ви обичам Язе съм прекалено гоуема звезда за да съ забивам в тоя форум !! хъхъхъхъ.... дЪн ми повярвате сега само..... Макар че е така хахаха (кво било да си зодия Везни) . Пък , Каменов, баш на време съм ти отговорила тъй като гледам... Поне всичко е от тази година,хъхъ.... И наистина пея само понявга, Sweet Child пък почти никога!!!
  3. Каменов, ти се сети да се представиш ...
  4. Здравей Аз предлагам да тръгнеш просто на уроци по пеене, защото едва ли ще намериш лесно уроци с такава конкретност в България Научи основното, създай си техника, пък от там нататък ще си го наместиш, дори ще легне само.. А, ако вече знаеш основното, почвай да работиш по въпроса Не са ти нужни уроци за специфика на пеене, по-добре е всичко да идва от теб Изпробвай техники и скоро ще си намериш правилната и тя лесно ще ти легне. А в крайна сметка "метъл-пеенето" не е нещо по различно от пеенето... Ако говориш за sreaming, мисля че имаше една тема в същия раздел, където имаше доста полезна информация Това е моето мнение, ама пък може и нищо да не разбирам ... Поздрави
  5. Х фактора е добре, но на мен ми се струва, че може и по-добре... В Music Idol нямаше ли по-талантливи хора преди... :? А може и на мен тогава повече да са ми харесвали,защото по-малко съм разбирала, знам ли... А защо се стига до разхищение на време и средства? Защото тези излагащите се хорица, носят още повече средства Казали са "Дай на народа хляб и зрелище! "
  6. Здравей, казвам се Иво, свиря на барабани и имам малко репетиционно студио, което съм си направил в мазето до пазара на Чаталджа. Ако все още търсиш барабанист, може да се уговорим някой път да джемнем пробно тук. Телефона ми е: 0885586802 До скоро!

  7. цигарите и пеенето - несъвместимост? - Мит.
  8. Преди малко го открих да и точно такова нещо ми трябваше Мястото е супер... И ще е много хуабво ако наистина заформим нещо..
  9. Здравейте! Нова съм във форума и на пръв поглед много ми хареса. Направо получих сърцетуп! Нека се и представя - Аз съм Яна от Варна, приятно ми е... ))
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.