Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

1)nickname: каменов

2)Възраст:24

3)Образование: Инженер

4)Вашият инструмент/и: Китара

5)Предпочитан музикален стил: Всичко, което ми харесва

6)Вашият вдъхновител: Metallica и старите метъли долу пред блока!

7)Досегашни (не)реализирани проекти: Проекта "Направи света по-добър", който за съжаление започва с проекта " Направи хората по-умни" ...

8)Странични интереси: Много са ....

9)В кратце(или с две думи за вас самите):

Забавлявам се с китари от около десетина години. Под "китари" имам предвид класическа, електрическа и ... Кремона. Дам, първата ми китара беше Кремона. Струните бяха на около 1,5 см от грифа,а самия той - на около 0,5 см от тялото!!!! Ама свиреше! Или поне така си мислех тогава. Свирих на нея от примерно 2000 година до 2007 когато, в един прекрасен ден, влезнах в магазина на ул. Кракра (сещате се кой) и си купих първата моя китара - класическа Hohner. Разделих се с нея преди около 3 месеца, но до ден днешен си я помня като .... първата (тук мъжете ще ме разберат). Та междувременно с един от колегите от форума "userko" :D, който въпреки никнейма е невероятен пичага и е напълно уравновесен, се заговорихме пред блока, че решил да си продава ел. китарата Yamaha Pacifica 112. Та от тогава (есента на 2010) свиря и на ел. китара. Преди това не бях хващал такава, сега не мога да я пусна. Та тук ще му благодаря защото доста голям подарък ми направи с тази китара, както и със следваюата, която ми е на снимката на профила, ръчно изработена от немски лютиер, ел. акустична класическа китара Cut Away. Никога не съм учил музика, от около месец почнах росто да уча ноти, защото в груата китариста е малко ерфекционист и искал да съм музикално компетентен. Та това е от мен. Имам няколко кавъра които съм качил, които са след 3-4 месеца стаж на ел. китара, но са в раздела "Кавъри". Ако на някой му стане интересно мога да дам линкове и тук. Усех си пожелавам и мнгоо здраве и късмет. На всички останали - каквото си поискате, това да имате!

 

 

 

 

 

P.S. Yamaha-та НЕ се продава :girl_cray2: ! Това е определено най-хубавата китара на която съм свирил до момента. Хващал съм Ibanez Prestige серията, която всички много възхваляват и струва некви 2000 лв. и пак не е моита китара. Може би само Aria-та на един приятел, който работи в Динакорд, се конкурира!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

И аз ви обичам :) Язе съм прекалено гоуема звезда за да съ забивам в тоя форум !! хъхъхъхъ.... дЪн ми повярвате сега само..... :) Макар че е така хахаха (кво било да си зодия Везни) . Пък , Каменов, баш на време съм ти отговорила тъй като гледам... Поне всичко е от тази година,хъхъ....

И наистина пея само понявга, Sweet Child пък почти никога!!! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.