Rosen Yanchev Публикувано Януари 12, 2012 Публикувано Януари 12, 2012 Здравейте колеги!Искам да попитам каква е разликата между всичките видове микрофони shure pgx,slx и тнт кажете ми все се чудя !Аз имам pgx\sm58 BETA A ! хубав е доволен сам .Но се чудя другите какви са !НЕ РАЗБИРАМ ОТ ТЕЗИ НЕЩА И ЗАТОВА ПИТАМ )))))) Цитирай
presly Отговорено Януари 13, 2012 Отговорено Януари 13, 2012 Май и ти не знаеш, какво имаш - или е SM58 ИЛИ Beta58A. Че е безжична система PGX - ясно. А за всичко останало си има Гугъл - например Цитирай
разбойник Отговорено Януари 13, 2012 Отговорено Януари 13, 2012 "Колегата" presly e прав. В най-общи линии при по-високия клас безжични системи звукът е по-добър (при безжичното предаване на сигнала неизбежно се компрометира качеството - динамика, тембър и честотна лента), предлага се избор от различни работни честоти и има по-малка вероятност от смущения или загуба на сигнал по време на работа. Цитирай
Rosen Yanchev Отговорено Януари 13, 2012 Автор Отговорено Януари 13, 2012 Май и ти не знаеш, какво имаш - или е SM58 ИЛИ Beta58A. Че е безжична система PGX - ясно. А за всичко останало си има Гугъл - например Цитирай
Rosen Yanchev Отговорено Януари 13, 2012 Автор Отговорено Януари 13, 2012 Нищичко не разбирам .моят наистина е Beta58A но ми е интересно !всичко опира до качеството на звука.А защо като пея има един индикатор на майката които като пея свети зелено,но като има повече динамика в пеенето почва да свети в жълто защо ?трябва ли да купувам slx или някакъв друг !? Цитирай
presly Отговорено Януари 13, 2012 Отговорено Януари 13, 2012 ми то в упътването си пише всичко - най-вероятно жълтото е сигнал за доближаване на границата на претоварване. RTFM. Цитирай
Recommended Posts