stan_dd Публикувано Януари 12, 2012 Публикувано Януари 12, 2012 Здравейте, Нов съм тук, но въпреки това искам да попитам, дали някой от вас има помагало за свирене на хармоника за начинаещи. Като говоря за начинаещи имам предвид точно това; гледах разни клипове в Youtube, но не мисля, че много може да се научи така, може и да греша. Свирил съм на китара, но само най-грубо и очевидно хармониката има други особености. Ако е имало подобна тема - сори за което и ще се радвам, ако някой, който може да помогне, се свърже с мен. Ето и линк към клиповете в Youtube, които започнах да следя http://www.youtube.c...l0l0l0l0l0ll0l0 Това е, приятен ден и успех на начинаещите, защото не е толкова просто свиренето на хармоника колкото изглежда. Цитирай
Fats Отговорено Януари 12, 2012 Отговорено Януари 12, 2012 (Редактирано) Намери ме на скайп arblead (зеленото не свети, невидим съм) и ще ти кажа от къде да си свалиш всичко, което ти е нужно. Редактирано Януари 12, 2012 от Fats Цитирай
stan_dd Отговорено Януари 14, 2012 Автор Отговорено Януари 14, 2012 не очаквах такъв бърз отговор, но мерси за информацията; свалих си някои неща и ще почна да ги разучавам, пък да видим. Цитирай
stan_dd Отговорено Януари 17, 2012 Автор Отговорено Януари 17, 2012 честно казано най-трудна ми се вижда интонацията, позабравил съм нотите, а и трудно докарвам мелодията; има значение и инструмента естествено - нали знаете колкото по-скъп толкова по-добре Цитирай
Jim-ph Отговорено Февруари 5, 2012 Отговорено Февруари 5, 2012 www.harperclub.com има и българска част на форума Цитирай
Recommended Posts