Warcast Публикувано Януари 11, 2012 Публикувано Януари 11, 2012 Здравейте, колеги и за много години! Имам следното питане. Наскоро си закупих Peavey Valveking 212 - изключителна машина, супер як звук (поне мен ме кефи, де . Срещам обаче трудности да си настроя така лийд тона, че да не е толкова рязък (biting ми идва на ум). Свиря с Washburn X-profe, която красавица е с EMG 81/85 - в комбинация с кубето гейн с лопата да ринеш. Подхвърлете някакви идеи как да звучи хем плътно и тежко, благодарение на гейна, хем да не са ми толкова отсечени атаките. Мерси рпедварително. Цитирай
Van Dim Отговорено Януари 11, 2012 Отговорено Януари 11, 2012 (Редактирано) Здравей Прегледай това: http://forum.muzikan...eaai-oooidheae/ Също така от "забодените" теми в раздел китара има две - КЪМ НАЧИНАЕЩИТЕ КИТАРИСТИ и Информационна тема за раздел китара - почти със сигурност там ще има и още информация по питането ти а и по много други въпроси. Ако всичко това не помогне - запиши се как свириш и след това намери в youtube или другаде нещо наподобяващо това как искаш да звучиш за да можеш да получиш по-конкретни отговори. Поздрави П.П. Не ми е много ясно защо искаш да не ти е рязък тона на солото - то на солото това му е идеята, да изпъкне над останалите инструменти, ама твоя работа Редактирано Януари 11, 2012 от Van Dim Цитирай
Yves Отговорено Януари 12, 2012 Отговорено Януари 12, 2012 На нек ли свириш солото, което има прекалено много атака или на бридж? Цитирай
Warcast Отговорено Януари 12, 2012 Автор Отговорено Януари 12, 2012 Нек. Ван Дим, солото може да ми изпъкне и ако включа волюм бууста, за да изпъкне над всичко като сила. Благодаря за насоките, момчета (предполагам) Цитирай
Recommended Posts