Benny Exclusive Публикувано Юни 1, 2006 Публикувано Юни 1, 2006 Щото аз пих 2-3 пъти, но не усетих абсолютно никакъв резултат. Последната седмица нямах много сила и съответно пеех без енергия. Реших да пробвам, пих го топло и го разбърках, за да се разгазира и да не ми дразни гърлото. Нищо... Или тия са големи измамници, или на мен просто не ми действа. Рядко изпадам в състояние да нямам сила, но тези жеги тука от преди няколко дена ме изпиха направо Цитирай
Niilo Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 Че тя енергията май идва именно от газираното... Цитирай
MDFk Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 За пеене надали помага...знам ли... :think: По-скоро за...телесна енергия . Иначе до колкото знам тия напитки са просто с много глюкоза, и за това "ти идва пауъра от тях"... За газираното - всички знаем, че не е най-доброто за гласа. Цитирай
Mandalay Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 Между Ред Бул и Пит Бул има доста разлика. На мен лично първото ми действа доста вдигащо. Шарк също ме зарежда, ама Пит Бул-а си е жив зян. Поне при мен. Но говоря за физика все пак, на гърлото ми влияе по-скоро зле заради газираното. Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 Тези напитки не отменят нуждата за сън или почивка. Тези напитки просто възбуждат нервната система. Пак я има умората, и пак мозъка иска да се наспи, но поне реагирате уж както си трябва Цитирай
Juliex Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 Всички тези "енергизиращи" напитки както е казано вече: NoSoul Публикувано на Jun 1 2006, 11:06 PM Тези напитки не отменят нуждата за сън или почивка. Тези напитки просто възбуждат нервната система. Пак я има умората, А след това човек е още по-смазан(лично аз). Все пак е доказано, че всяко изкуствено стимулиране на организма рано или късно има странични ефекти. Важно е да се отбележи, че въпросните напитки съдържат не малко количество кофеин, който, доколкото знам, не е особено полезен за гласа. Тъй че ако гласа е изморен, по-добре го остави да си почине няколко дни, отколкото да пиеш разни Ред Бул и други подобни Цитирай
Benny Exclusive Отговорено Юни 2, 2006 Автор Отговорено Юни 2, 2006 Тъй че ако гласа е изморен, по-добре го остави да си почине няколко дни, отколкото да пиеш разни Ред Бул и други подобни На мен гласът ми не беше изморен. Просто нямах физическата сила да пея. При оперното пеене се иска здрава опора на диафраграма и изобщо общ тонус на цялото тяло. Едва ли не трябва да се чувстваш като лъвица и да си супер нахъсана, за да си свършиш работата, а не да мялчиш като някое гладно коте от улицата Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Аз личо предпочитам да ги заменя с кафе или черен чай - така съм по-сигурен какво има вътре, а ефекта не е много по-малък. Цитирай
LOE Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 тоя пит бул е гола вода, изобщо не ми действа... виж ред бул-а има някъф ефект Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Така, за Ред Бул мога да кажа само, че ми разхлопва сърцето... Има адски много кофеин и гуарана в него... Това не са ама никак полезни питиенца... Мислете, преди да ги пиете... Може да те разтресе така, ако не ти понася организма някоя съставка, че да не можеша да изпееш и един тон Аз поне не можех да говоря след като изпих един Цитирай
Recommended Posts