Jump to content
Българският форум за музиканти

Магазини в България - Roland Cube 40XL


freeride780

Recommended Posts

Здравейте отново.Този път искам да попитам дали знаете в кой магазин в страната има в наличност този усилвател Roland Cube 40XL.Искам да го пробвам лично ...и.... този път не бих искал колегата (предполагам че е такъв) "synchu" да дава такива резки отговори и да не се заключи темата толкова рано ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, няма.

Как искаш по-точно да се изразя? В БГ няма представител на Епифон. Роланд усилватели също няма. Колко по-дълго да го напиша? И тъй като няма как рязко и отведнъж да се появи представител на Епифон, темата беше заключена.

 

Последните две седмици пускаш 4,5,6,7 въпроса (нямам желание и време да ги броя) със запитване - има ли това, има ли онова. Ако обичаш да ги събереш в една тема, иначе цялата първа страница на подфорум Китара ще бъде запълнена, което за съжаление не можем да допуснем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз казах който пита първо да се представи и после да си приготви каса с бири за отговори... :cheers2::beer:

Явно някои са много любопитни и любознателни напоследък ,да не говорим и напористи! :whistle:

Сега като научи къде са кубетата Роланд да не земеш да си купиш а?Че и после да ни изненадаш с някой видео запис на Епифона с Роланда?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D :D Ами аз просто искам да си купя нови неща.Все още нямам парите ,.но скоро ще ги имам из за роланда и за Епифона.Просто който от който град да е да каже дали в магазина там има този усилвател и китара.Немисля че в НИКОЙ магазин в БГ няма поне едното в наличност.В магазина в Сливен имат само Роланд Кубе 20ХЛ а аз исма 40ХЛ,и затова не ми варшат работа ,а да не говорим колко са недружелюбни.Така че моляви проверете в магазините вав вашия град а,ако не ви се ходи кажете само как се казва магазина ;)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...ако имахме мляко, щяхме да направим таратор, ама нямаме краставица....

Пич, или там каквото си, това което си написал оставя впечатление, че ще тръгнеш от град на град да пробваш.

Дали? Щото нито си писал от де си, нито си писал за кой регион става дума (поне). Нали се сещаш, че ако си от София, а това го има във Варна, сумата за път е около 10-15% от цената на продукта (около 400 лева), особено ако не ти хареса.

Освен това, държа да отбележа, че нещата които търсиш със сигурност ги има някъде, въпрос на желание (по-скоро превъзмогване на мързела) да седнеш пред компа и да поровиш малко. Ако щеш поразгледай банерите на разните му фирми тук във форума и в сайта. Нали се сещаш...

Дабъл ю. Дабъл ю. Дабъл ю. МюзикУърлд. Ком

Освен ако не си от типа дето ходи и досажда, само и само да не се мине да даде 5-10 лева повече......

Редактирано от Sad But True
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Извинявай" но казах че съм от Сливен малко по-горе .Ако беше си направил труда да прочетеш щеше да разбереш.Ти за парите не се безпокой имам начини да стигна навсякъде .

 

И "мерси" все пак.Много "помогнахте".Ще ходя да разпитвам хора сега да ги питам дали в техния град има музикален магазин.

На мен ми трябваше просто да дадете линк към сайт на някой музикален магазин. Около Сливен:СТ.Загора може и Варна няма проблем.Аз ще се оправя след това.Примерно кажете вав магазина Фактор вав Варна има ли такова нещо или не и готово .То просто голяма работа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблемът е че доста от музикалните магазини в БГ нямат сайтове. Дори и тези, които имат, малко от тях са прилични с актуално съдържание. Така че сайт не ти помага кой знае колко. Епифон наистина нямат официален вносител в страната. Роланд Кюб серията я има в София в Динакорд. Това е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Извинявай" - Не си извинен

но казах че съм от Сливен малко по-горе - Къде? Или трябваше да се досетя, че след като си ходил в сливенския магазин... .Ако беше си направил труда да прочетеш - Прочетох, и това, че си от Сливен беше написано в друга твоя тема, която не бях длъжен да прочета, но пусто любопитство..., щеше да разбереш.Ти за парите не се безпокой имам начини да стигна навсякъде -най-малко се безпокоя за твоите пари.

 

И "мерси" все пак. - Моля!Много "помогнахте" - Радвам се, че бях полезен.Ще ходя да разпитвам хора сега да ги питам дали в техния град има музикален магазин. - Така изглежда поне.

На мен ми трябваше просто да дадете линк към сайт на някой музикален магазин. - Това е едно, а това "Този път искам да попитам дали знаете в кой магазин в страната има в наличност този усилвател Roland Cube 40XL" - съвсем друго.

Около Сливен:СТ.Загора може и Варна няма проблем.Аз ще се оправя след това. - Похвално. Примерно кажете вав магазина Фактор вЪв Варна има ли такова нещо или не и готово - ами щом като имаш интернет, поразравяш се, намираш ако не сайт, то поне телефон, който работи и хората там са супер любезни, и питаш каквото те интересува .То просто голяма работа - зависи от гледната точка.

 

Че и обиден ще го играеш. :surprise: :surprise: :surprise: Както и да е.....ай наздраве.

Редактирано от Sad But True
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Господа от 21 януари ще има "Гибсън" и "Епифон" в магазина на "Икономов" до спирката на метростанция "Сердика" ако не ме лъже паметта адреса е "Лавале" №8. Не се карайте на детето и то е мераклия да става китарист,но трябва да почака до 21 януари, този магазин се намира в София младежо от Сливен. :virtuoz:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си купих епиФон от visiarts. Вярно, цената беше малко височка, но поне ми го доставиха до вратата.

Редактирано от bobomarinov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В динакорд има роланд, ей ти да си гледаш:http://www.musicworl...127/Roland.html Аз лично съм си купувал Роланд от там и съм доволен.

Тва дето го искаш даже е и намалено. А в Сливен при Чавдар да не си стъпал, тея са такива изедници че...бедната ти е фантазията.

Ама няма се палиш на другите в тоя форум, те са си такива...просто тук таме стъпват. Добре че не пита за някой евтина китара че щяха да те посъветват да се откажеш от свиренето...

 

И да се допълня - Роко е много прав...за съжаление. И да пуснеш един клип със нещата като се обзаведеш.

 

Айде със здраве.

Редактирано от jkolarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за съветите ;).Тези в музикалната зона в Сливен са много гадни.Нищо не ти помагат ,аз ги питам нещо те викат "Имаш си интернет там пише всичко".УЖАС :surprise:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.