stuf Публикувано Януари 7, 2012 Публикувано Януари 7, 2012 (Редактирано) Здравейте.Аз съм Тенко.От скоро сформирахме рок група,в която засега свирим кавъри само.Това е клип от единия концерт в даскало който имахме.Групата ни се казва Shockwave Редактирано Януари 7, 2012 от stuf 1 Цитирай
kiusha82 Отговорено Януари 7, 2012 Отговорено Януари 7, 2012 Браво.Много добре се е получило. Певицата се справя отлично. Продължавайте само напред! Цитирай
golfabitch Отговорено Януари 7, 2012 Отговорено Януари 7, 2012 Певицата според мен трябва да пее по стегнато,басиста свири на места доста различни неща. Може би заради не толкова доброто качество на клипа не се чува електрическата китара и басът. Цитирай
stuf Отговорено Януари 7, 2012 Автор Отговорено Януари 7, 2012 Само да вметна,че това ни е първо излизане на сцена ) Басистът наистина бърка на места А относно певицата-всеки си има мнение И озвучаването е отвратително както и залата супер много кънти. Иначе благодаря ви за мненията Цитирай
golfabitch Отговорено Януари 7, 2012 Отговорено Януари 7, 2012 Забелязах аз,че озвучението е кофти.Нормално е за 1-во участие да се бъркате.Успех за напред! Цитирай
kiusha82 Отговорено Януари 7, 2012 Отговорено Януари 7, 2012 Само да кажа ,че певицата е много добра. Цитирай
stuf Отговорено Януари 7, 2012 Автор Отговорено Януари 7, 2012 Благодарим ) Успехи и на теб през 2012 Цитирай
iliev.p Отговорено Януари 7, 2012 Отговорено Януари 7, 2012 МНОГО СТЕ СЛАДКИ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ИМА СМИСЪЛ,С ВРЕМЕТО НЕЩАТА ЩЕ ПАСНАТ,НЕ СТАВА ИЗВЕДНЪЖ! Цитирай
Lathron Отговорено Януари 7, 2012 Отговорено Януари 7, 2012 На мен ми хареса Певицата съще ме радва. За звука няма какво да говорим -все пак е от камера. Късмет с бандата! Цитирай
rockfire Отговорено Януари 7, 2012 Отговорено Януари 7, 2012 За първа изява е простено ,но имайте впредвид за в бъдеще, че трябва сериозна подготовка преди излизане на сцена- приблизително година репетиции!Не сте само вие толкова нетърпеливи -такива са повече от 50% от новите групи! Посвирете няколко месеца и дайте запис от репетиционната за да видим как сте напреднали! Цитирай
Recommended Posts