Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся си джаз пиано школа


stuf

Recommended Posts

Здравейте,търсих из нета за такива школи на български,но не намерих.На английски имам една на Марк Левайн,но има доста работи,които не разбирам.Ако някои знае такава школа на български ще съм му благодарен да удари едно рамо :))

 

Мерси предварително :))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май имаше нещо на Ангел Везнев на български, но не съм сигурен колко ще ти помогне. Но съм с две ръце ЗА школата на Марк Ливайн, имам я в оригинал от доста години, чел съм много други учебници в тоя период, обаче нищо не може да се сравнява с The Jazz Theory Book на Ливайн. Така че по-добре питай за някой термин или израз на английски да ти го кажем как се превежда, вместо да търсиш на български книги, които и да ги има, едва ли ще ти помогнат толкова много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва ми на БГ,също защото учителката ми не е на ти с английския и сега след ваканцията почваме най-вероятно да го учим тоя джаз.Надявах се книгите на Ливайн да ги има преведени,но май ги няма,тъй като доста по ровех из нета и не открих нищо ..Аз я имам на компа, а ще ми трябва като книга дали я има по книжарниците?

Редактирано от stuf
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да се поръча от Амазон. Защо ти е учителката да го учи "тоя джаз", вместо просто ти сам да си го учиш :) Иначе ще стане счупен телефон. Понеже предполагам си още ученик, мога да ти дам един най-чистосърдечен съвет - учи английския и наблягай над него, защото всичката информация днес е на английски, никой няма да се занимава да превежда този огромен поток от информация в Интернет и изобщо световното познание, а пък не си струва да седиш в неведение само защото не си свършил нещо толкова лесно като да научиш английски като дете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз английския го знам много добре.Да ученик съм в 11 клас в Охридски гр.Добрич с профил музика...с специален гайда.Проблемът е,че не съм пианист..явява ми се като втора специалност и самата школа ми е трудна като цяло..и затова ми трябва учител,който да ми обясни нещата.Иначе си прав,че никой няма да тръгне да се занимава да превежда(макар че тайничко се надявах) но както и да е ...благодаря ти за инфото :))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.