TONY Публикувано Май 29, 2006 Публикувано Май 29, 2006 на музикантския -нашия Гмайл -gmail съм качил моята версия и оригиналният инструментал на моите любимци моля админите да не трият бих желал желаещите да сравнят даже сравнявайте по части дори по секунди - 20 секуди от едната - 20 от другата сравнете сола- те са в 2 части и си кажете мнението в къщи звучи супер -все пак съм с ЕМУ - техникс ню клас А - Алтон колони на малки компютърни колонки - не вярам да звучи добре - но и двата варианта са в мп3 - така че ще е равностойно Цитирай
TONY Отговорено Май 30, 2006 Автор Отговорено Май 30, 2006 записвал съм го на Роланд 840 ех за съжаление мп3 формата доста скапва сега сравнявам аудиото с 3ката - ама кво да се прави когато слушам в къщи - натискам лауднис бутона за бас - не само за тоя запис - в повечето случаи ако се понауча да конвертирам без проблеми - маже и в апе да го постна тоя формат е определено по добър от 3ките ама никой нищо не казва Цитирай
musicman Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Ми така доколкото слушам си го изсвирил 1:1. Китарата на солото ти е тиха и размазана. Може да я вдигнеш малко и да махнеш тоя ревърб за да се чува какво свириш Освен това груува ти се губи. Ти си го направил по-стегнато, което се дължи вероятно на това, че си си програмирал барабаните. Иначе китарите са ти добре като звук и тупаните също. Само една добронамерена критика ако ми позволиш. Нямам представа защо пускаш кавър 1:1. В смисъл аз не и съмявам, че можеш да го изсвириш 1:1, понеже не си някой начинаещ китарист търсещ доказване. Щеше да ми бъде по-интересно да чуя нещо авторско Цитирай
TONY Отговорено Май 30, 2006 Автор Отговорено Май 30, 2006 мерси за градивното мнение причината е че някои хора от форума ме обявиха за плямпало и ала бала. (един вид нямам право на мнение - че видите ли -аз съм г-н никой, а те супер великите неоценени бг таланти в света) пък аз като си пусна SJK - 10 в коледния диск на списанието Ритъм просто коклкото и да ми се иска не мога да ги обявя за банда на световно ниво(поне на мен ми се стори че ме режат - щото нещо ги пропускам (БТУ - редколегията много добре е подредила бандите от най добра към най слаба 1 Еридан 5 Пантомайнд 10 SJK 17 пластмаса - други между тях) кавъра е отпреди 2 госини за солото - прав си тихичко е - но така е и в оригинала аз исках да го вдигна повече - румен не ми даде замазано не мисля че е а има и малко разминаване нарочно с оригинала - при по обстойно слушане се чува(но ни виждам смисъл отново да го миксирам) за авторско - като станем готови - непременно Тук цитирам смокджак "1.На W.A.S.P не са подгрявали Pantommind,които по моето скромно мнение са си група на световно ниво и е срамота такива като теб,които не са постигнали и половината от това,което те са направили да си позволяват да ги коментират!!! 2.Ще ме прощаваш,както и колегите за грубия израз,който ще използвам,но ти си един абсолютен комплексар,който го бива само да лаладжийства и да плюе по тези,които са направили нещо!!!Бих ти препоръчал да си поставиш по високи цели,да наблягаш повече на свиренето и да зарежеш категоричния селски тон!!!Това е единственият начин да станеш музикант,желая ти успех в това начинание. P.S.Таланта е благородство!!! " изводите си правете Вие!!! сбъркал съм подхряващете пантомайн с подгряващите СДжей кей колко неблагородно Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Нещо не ме накефиха барабаните!! Прекалено миди звучат!! Айде успех!!! Цитирай
TONY Отговорено Май 30, 2006 Автор Отговорено Май 30, 2006 Меса Бугито още не е влезнало в употреба китарите са записани с Маршал вдясно Ибанез Реб Бич ляво Джаксън JTX Цитирай
TONY Отговорено Май 30, 2006 Автор Отговорено Май 30, 2006 обърках лявото и дясното другото ляво ляво -ибанез дясно - джаксън Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Меса Бугито още не е влезнало в употребакитарите са записани с Маршал вдясно Ибанез Реб Бич ляво Джаксън JTX :wall: sorry, нали ми е домъчняло за него хехе Цитирай
vovcho Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Доста е близко до оригинала. Аз съм много голям почитател на Мейдън и като видя, че някой им е изсвирил нещо и съм много скептичен и съм готов да убивам след това, ама виж ти... ще живееш Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 TONY, поздравления и от мен! Евала! Не мога да ти кажа почти нищо за самия звук на твоя кавър, защото мисля, че не съм достатъчно навътре в нещата :think: ...но мнението ми на аматьор е, че твоя запис звучи малко по-разпръснато от оригинала, който е по-стегнат като звучене и вероятно това се е получило заради самия цифров микс с компа. Може би и китарките са малко по-режещи (пищящи? :think: ), което допринася за този "ефект" (и вероятно също затова изглеждат леко "замазани"). Това по мое скромно мнение, де! Иначе - 1:1 - спор няма!!! :inlove: Поздравления още веднъж... и... наистина ще се радваме и на нещо авторско! Цитирай
musicman Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 причината е че някои хора от форума ме обявиха за плямпало и ала бала.(един вид нямам право на мнение - че видите ли -аз съм г-н никой, а те супер великите неоценени бг таланти в света) Абе Тони, голям човек си а се връзваш на глупости. Не виждаш ли, че за големите групи и музиканти няма единно мнение (което е нормално) а ти очакваш за теб да има. Винги ще има и от двата типа хора - едните те харесват, другите не. По-добре не обръщай внимание на злонамерените обиждания. В крайна сметка ти си знаеш най-добре. За солото имам в предвид, че е замазано от ревърба. Ако намалиш малко ревърба ще се вдигне според мен. Или поне ще стане малко по-отчетливо. Вярно е, че и на Мейдън е замазано но си мисля, че твоето звучи някак по стегнато - обясних ти защо. И в този ред на мисли можеш да си позволиш и солото да е по-отчетливо. То е ясно, че звука неможеш да го докараш 1:1. Цитирай
TONY Отговорено Май 31, 2006 Автор Отговорено Май 31, 2006 Вовчо -радвам се че има и други толкова запалени мейдънисти май следващото кавърче което ще направя - трябва да се казва Still alive мюзикмен много си прав! за първата част е ясно - и за отличника на форума съм чувал да се злослови - та за мен ли няма! а както казваш -и на голямите банди не прощават и за нивото си прав(соло - ритъм) и за ривърба -също той може малко да се намали като съотношение но това са камъни в градината на Румен -нали ми е нещо като продуцент -така е сметнал - но не си е играл много - като му занесох суровия запис - с прехвърлянето , смесването и микса - не беше повече от час нямаше как барабаните да са наживо с Румен сме говорили че няма много барабанисти който могат да се справят точно с тази песен както трябва плюс това щеше да излезне адски скъпо например Ставри от Конкурент иска 40 лв - час (за сравнение чувал съм че Лечев взима 30) плюс време за записване и смесване на барабаните - леле мале е ако ми предложат да участвам в трибют на Мейдън - всичките тези неща наистина ще трябва да се оправят! благадаря Ви приятели Цитирай
Angry Samoan Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 Maiden не са ми любмата група, като бях по-малък ги слушах много, но ги уважавам много като музиканти, особенно ранните им неща с Paul D'Anno, иначе TONY, поздравлeния, това си е почти като оригинала, айде чакаме цял албум с кавъри на Мейдън... Цитирай
musicman Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 Барабаните дори и да са на живо ти трябва много печен барабанист за да ти докара груува. Но така или иначе ако си решил да правиш трибют на мейдън не е речено че трябва всичко да е 1:1. Смятам, че ако организираш нещо такова доста хора ще се навият да участват. Само трябва да си ги подбереш. Цитирай
Recommended Posts