Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Може да е сглобена от тяло и гриф от различни китари.

Тялото малко на Хонер ми изглежда. Без да съм сигурен.

Отговорено

и аз съм за краймър пейсър тялото, а грифа и по-специално главата с промяна от същата китара

http://www.ebay.com/itm/KRAMER-late-80s-PACER-RED-Guitar-Body-/270875739625?pt=Guitar_Accessories&hash=item3f1173c5e9

Отговорено (Редактирано)

Май, наистина ще се окаже Kramer ZX30H...Всичко съвпада,освен ключовете(вижда се че са сменяни) и плочката на зглобката между грифа и тялото, която липсва...Мерси за отзивите. :cheers2:

http://www.google.bg/search?hl=bg&cp=14&gs_id=7&xhr=t&q=Kramer+ZX30H.&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&biw=1280&bih=832&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=tXf0TpfOH4jXsga_tSQ

Редактирано от the pick
Отговорено

тая китарка твоя ли е?

ако е, като пипаш грифа как ти се струва удобен не удобен тънък или ...

Отговорено

Малко се поразрових, и забелязах още един детайл който може и да не е характерен за Kramer, а може и да е...дупката по средата,под нек плейта..?

Отговорено (Редактирано)

Това по-скоро ми прилича на изделие на роден лютиер.

Няма шанс,китарата е закупена в чужбина.

Кой ли в чужбина слага такива ключове...пък и кой ли ще си лепне BOSS върху надписа...а за ZX30H само ще мечтаеш...първа разлика-обърни внимание на формата на грифа при сглобката,другите си открий сам...

Редактирано от soundcraft
Отговорено (Редактирано)

Дупката по средата е допълнително правена.

ZX30H - не е кой знае колко скъп, не е щатски, така че вероятно тялото е от него, докато не изкочи по-вероятно предположение :)

Друг кандидат - 300 ст (стандартно тремоло)

Ако Ви се ровичка из старите каталози на Креймър -

http://www.vintagekr...m/company23.htm

Редактирано от TONY
Отговорено (Редактирано)

Това по-скоро ми прилича на изделие на роден лютиер.

Няма шанс,китарата е закупена в чужбина.

Кой ли в чужбина слага такива ключове...пък и кой ли ще си лепне BOSS върху надписа...а за ZX30H само ще мечтаеш...първа разлика-обърни внимание на формата на грифа при сглобката,другите си открий сам..

И аз казах че ключовете са сменяни....А ти, колко китари Kramer си държал в ръцете си,понеже си толкова сигурен?

Редактирано от the pick