Parni_Valjak Публикувано Декември 22, 2011 Share Публикувано Декември 22, 2011 Ето какво открих, и реших да споделя в раздела. Шменти Капели отново! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the pick Отговорено Декември 22, 2011 Share Отговорено Декември 22, 2011 Според мен @Parni_valjak има предвид ментетата които заляха пазара...Оригиналът си струва колкото винаги е струвал-10,15лв.Аз си купувам едни големи флакони от битака за 4.5олв!!Определено не вършат работа по предназначение,много бързо изчезва налягането(газировката ),цапат(вместо да почистват)... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Басурендер Отговорено Декември 22, 2011 Share Отговорено Декември 22, 2011 И аз се опарих от тази тъпотия. При мен случаят беше , че ми трябваше спешно и го взех от едно магазинче на бул.Йерусалим. След като се усъмних в съдържанието ( понеже миришеше на ацетон) Разгледах флакона и се оказа , че има лепенка . Внимателно я изръчках и отдоло се оказа друг надпис. Добавка за гориво за апалване при свръхниски температури.!!! Вчера си купих оригинала и всичко е ОК. Дори не обърнах внимание каква е цаната му...не съм предполагал , че и на това има ментета. А ако братушките считат , че газиран керосин има същите свойства , поне да сменят марката... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyu_records Отговорено Декември 22, 2011 Share Отговорено Декември 22, 2011 Егати майтапа не съм предполагал че може да се направи и менте на WD-40. Живота започва да става едно голямо менте Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Декември 24, 2011 Share Отговорено Декември 24, 2011 Не е толкова просто, като смес от газ за горене и течен и парафин, въпреки че в основата си е смес от наситени въглеводороди. Ето го оригиналния MSDS: http://www.wd40.com/files/pdf/msds-wd494716385.pdf Съставките може да проверите по CAS No. Дали е прекалено скъпо... зависи колко и каква работа ще ти свърши. Проблемът е, че хората го използват като пенкилер от преобразувател на ръжда, през почистващо средство, до смазка, а то не е нито едно от трите. Някой даже се беше изцепил, че ставало за почистване на аудио потенциометри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts