Хр_Христов Публикувано Май 28, 2006 Публикувано Май 28, 2006 (Редактирано) Radiant china 16" i spash 10" Редактирано Май 28, 2006 от Хр_Христов Цитирай
bradata Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 (Редактирано) Аз от години свиря на Истамбул и много ме радват! Според мен са добри! Редактирано Май 28, 2006 от bradata Цитирай
Katsko Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 ми сори,ма все пак се пише ИстаНбул иначе мисля хубави работи в общи линии Цитирай
vihro Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 Аха и аз така мисля,но все пак времето ще покаже.Имам мнение за фус 4инелите си 13"Истанбул Рок,вярно,4е са ми малко твърди4ки и имат пове4е високи,от колкото ми е необходимо,но като ги купувах други нямаше.Имам и един тънък краш 14" Султан серията,но още не е ползван в бойна ситуация.Поне се надявам да са здрави,защото и Коко и Калин ме предупреждаваха,4е са възможни неприятни изненади,а те имат някои с4упени неща от тази марка,така 4е,"поживьом-увидим" Но 100% ги предпо4итам пред Пейст,даже не съм се и замислял Цитирай
Хр_Христов Отговорено Май 28, 2006 Автор Отговорено Май 28, 2006 Ами онзи ден си ги купих тия неща от магазина и аз мисля също, че са доста готини.. особенно сплашчето ме изпълва много ама китаеца не отстъпва Но мисля, че със сплаша трябва да се внимава все пак. Малко е тъничък и трябва нежно да се постъпва към него Цитирай
bradata Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 ми сори,ма все пак се пише ИстаНбул иначе мисля хубави работи в общи линии Да наистина е така! Мерси за поправката! Цитирай
imperor Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 ми сори,ма все пак се пише ИстаНбул иначе мисля хубави работи в общи линии Кацко, братле, прав си, ама и не си прав... Имам два К Зилджян, от старите, гледал съм с лупата. На единия е ИстаМбул, а на другия е ИстаНбул?! А все пак от една фирма са излезли и като направа и цвят са еднакви, само инчовете са им различни и звука. Иначе си прав - в енциклопедията е ИстаНбул, единствения град разположен на два континента, като главната му част СтаМбул(?!) е разположена на европейския бряг... Извинявам се за офтопика, но мисля, че не е лошо да обменяме информация... :think: Цитирай
Spaz Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Аз имам истанбули и съм много доволен. Страхотни чинели са. Цитирай
Sebastian Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Какво мисля ли- да, искам да имам комплект чинелки Istanbul Цитирай
drumvarna Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 не са толкова лоши чинели,но не са здрави и издържливи!затова са и по-евтини. Аз лично ви препоръчвам SABIAN!свиря на тях от 4 год.и са перфектни.здрави,звучат страхотно и има огромен избор!! за съжаление в скапаната ни държава няма 1 сввестен муз.магазин където да тестваш чинели,барабани,палки и Т.Н. та за ИСТАНБУЛ,не е лоша марка,за парите си струва,но ще пипате малко по леко!! http://www.ringo.com/photos/recent.html?memberId=121291234 Цитирай
Recommended Posts