Dilian Nedev Публикувано Май 28, 2006 Публикувано Май 28, 2006 Абе защо не си кажете кои сола искате на таб и който иска да се хваща ... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 28, 2006 Автор Отговорено Май 28, 2006 За БГ песни става дума ... Цитирай
Raxus Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 БТР-Елмаз и стъкло и спасение ако ги напраиш та черпя Цитирай
Idiot,TRifonski.!! Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 a и на Надежда солото е много зарибяващо (в нета го има,ама на guitar pro ще е доста по удобно)... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 29, 2006 Автор Отговорено Май 29, 2006 БТР-Елмаз и стъкло и спасениеако ги напраиш та черпя Не е много добре , пък и самото соло не е много добре , ама ще се дооправи , може и някой да ми помогне В GMail го има вече ... Цитирай
killer Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 (Редактирано) Аз бих се наел да помогна , но за съжаление тази седмица съм леко ангажиран, по към края на седмицата устройва ли те? :twisted: Марио :twisted: Редактирано Май 29, 2006 от killer Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Аз да попитам... само за Бг песнички ли става въпрос или може и някои чужди да си поръчаме? :think: Щото ако може и чужди... никъде не намерих соло китарата в Speed на Billy Idol (то пък и едно соло, де... ама то и аз съм един китарист :wall: , мани, мани)! Та... ако някой ми го свали/прати на таб ще се радвам! Цитирай
vlex Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 цък Ха честита да ти е... Имах и с пълното соло че тва има някви кофти дупки, ма не мога да го намеря Ако го намеря ще го подменя директно на хоста дет съм качил тая А инак чакаме Елмаз и стъкло Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 30, 2006 Автор Отговорено Май 30, 2006 Елмаз и стъкло ФСБ - Пак ще се прегърнем Цитирай
killer Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 На ФСБ песента си я направил страхотно :twisted: Марио :twisted: Цитирай
vlex Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Kато сме почнали айде да питам за "Песен за азис" :twisted: Принципно цялата ме интересува, ама ако няма много да ви затормозя... Ужким сам пробвах да я вадя по слух ама нямам време Ако ви се занимава ще съм много благодарен, ако ли не ще кибича аз Айде и със здраве! Хвала на таквизи такъми грижещи се за всеобщото благо! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 30, 2006 Автор Отговорено Май 30, 2006 (Редактирано) Ами на нея акордите (бяха) : Припев: Am | F | C | G Am | F | Am | F Куплет (по памет) : Am | F | Am | G Там където пее "Азис" е : Dm | F | Am | А за солото предполагам това ще ти свърши работа : Аз съм линк , натисни ме Едит : И да мъ черпиш ,ей ! Редактирано Май 30, 2006 от RockMan Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Ха честита да ти е... Имах и с пълното соло че тва има някви кофти дупки, ма не мога да го намеря Ако го намеря ще го подменя директно на хоста дет съм качил тая Хей, vlex, благодарско за линка... обаче аз тоя таб с непълното соло го имам :think: аре да те помоля ако случайно откриеш цялото соло да го постнеш (щото после има там некви пищялки и други простотии дето идея си нямам къде точно се случват по грифа ). Мерси предварително! Цитирай
vlex Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 Скоро очаквайте пълния таб на "Песен за азис" ! Малко тайминга ме мори ама кат ми остане време че я метна в ГП Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 На ФСБ песента си я направил страхотно... Тя и другата мисля си е супер, ама звучи "сухо" като няма бекинг отзад... Цитирай
Recommended Posts