synchu Публикувано Май 27, 2006 Публикувано Май 27, 2006 Етo един рок'н'рол: Rock'n'roll Rabota Цитирай
jFog Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 Яко прогресивен рол-а Барбанките трошат,смея да твърдя че дават много на композицията (в началото се сетих за Уайтснек , не го разбирай като копиране, като про някак си ме навя) Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 АБе, тоя рочец кърти! Барабанките наистина са супер яки! Откъде ги изкопа... :think: т.е. с какво ги прави? И китарките поцепват - солцето особено мнооого радва!!! Еваларка! Супер свежарско звучи... а с онзи глас по средата... ха, много лайф атмосфера, все едно се намирам в някое готино, задимено клубче! Цитирай
don_pepinio Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 Много забавно парче,изкефи ме яко!!! Цитирай
synchu Отговорено Май 28, 2006 Автор Отговорено Май 28, 2006 (Редактирано) Благодаря за добрите думи. Радвам се, че ви харесва... Барабаните са http://www.ezdrummer.com . Програмирани и допълнително са използвани и попроменени груувчета, които идва със семплъра и леко пипнати тук таме като звук с малко ЕКу и компресия. Редактирано Май 28, 2006 от synchu Цитирай
Steppenwolf Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Супер. Композиционно щеше повече да ми допадне, ако бе по-шарено и мелодично. Звукът обаче... Цитирай
f1_sound Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Аз съм Сънчо ида от горица да ви покажа що е прогресив жичка . . . . . Много яко бравос Цитирай
synchu Отговорено Май 29, 2006 Автор Отговорено Май 29, 2006 Уоу Благодаря @Уистлър - е тва е само рок'н'рол, меен бтв. уупс забравих да пусна кредит към Никифена - след микрофона седи къстъм НАудио ПроТюб Пре Я да дигнем и темата в Хардуер, за заинтересованите. Цитирай
wessy Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 не е мой тип, но не мога да ти отрека уменията и за свирене и за записване Браво и на Ники за преампа! БРАВО Цитирай
Recommended Posts