viktor.velikov Публикувано Декември 12, 2011 Публикувано Декември 12, 2011 Здравейте! Имам следният проблем. Купих си Ibanez WD7 Weeping Demon Wah Pedal и сега искам да му взема адаптер, понеже мн. батерии отиват. Не знам как да го свържа, понеже имат някакво копче за обръщане на фазата и нулата. Не знам как да го поставя а не ми се рискува да пробвам. Нищо не разбирам от тоци и такива ефекти, затова всяко мнение би ми било полезно. Извинявам се ако има подобна тема, но вече търсих и не намерих. Цитирай
Icarus Отговорено Декември 12, 2011 Отговорено Декември 12, 2011 (Редактирано) На ефекта, както и на адаптера, има схема къде е нулата, къде е фазата. На ефекта би трябвало да се намира непосредствено до буксата за захранване, но адаптера - отгоре при спецификациите. едит: Или си прочети менюъла. Редактирано Декември 12, 2011 от Icarus Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 12, 2011 Отговорено Декември 12, 2011 Уа-то е последния ефект,който яде батерии,с край-бейби на Дънлоп съм карал по половин година с една,изключвай му жака като не свириш,би трябвало да има схема за трафа как е като поляризация,ако държиш на брум и жици около ефектите. Или това е поредната ташак тема? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 12, 2011 Отговорено Декември 12, 2011 Каква фаза, това да не е контакт? Има си плюс и минус. Принципно плюсът е "отвън", Айбънез също са по този стандарт, но за да си 101% сигурен провери в документацията си. Подкрепям горното мнение за батерията, макар че тоя модел има и драйв и сигурно яде по-бързо. Но все пак - с алкална се изкарва и по година дори! Цитирай
SviStyle Отговорено Декември 12, 2011 Отговорено Декември 12, 2011 В едното положение ще тръгне, в другото няма.Отговориха ти по - горе. Ако не е ментак - няма да го повредиш. Цитирай
viktor.velikov Отговорено Декември 12, 2011 Автор Отговорено Декември 12, 2011 ами и аз така мислех, че една батерия ще държи доста , но уви за един ден и умира... т.е 2-2:30 часа. Да извинявам се за плюс и минус става въпрос. Както казах няма ме в токовете хич Благодаря за съветите ще проверя всичко написано по-горе Цитирай
Recommended Posts