Sebastian Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Мн ми е интересно кой как е почнал...лично аз се зарибих от филма "Drumline" (нечовешкия филм)... Извинете ако има такава тема ама не съм я видял... Аве, тоя филм не е ли нов (сравнително) ? :think: . В смисъл, явно има доста млади дръмери тука Цитирай
petkunq Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 Дойде ми от вътре. Един ден, докато бях още на даскало и циклихме с другарчетата, понеже аз от много време се бях навил, и им разправям: Аре бе, Марди. Ставайте да 'одим на свирня и тя к'ва стана, сега съм абстинентен от едната детска прищявка, дреболия Не мога да спра, не ами и искам още и още. Дано не прекаля скоро :wall: Цитирай
beatle Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 Зарибиме един съфорумник-Petkunq-преди около 3 години!И така от слушане на слушане преди 7 месеца реших,че трябва да се сдобия с Барабани,няма по як инструмент от тях! :arrow: ДА ЖИВЕЯТ БАРАБАНЧИЦИТЕ! Цитирай
Judex Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Ми мене ме напиха през '89-та и като се събудих имахме банда.... Цитирай
makedonetsa Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 О приятилю ! Това бе преди 21 години по панерите на маиками Цитирай
Danny47 Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 Ми бях 4 клас (10 годишен) и тогава много обичах на няква йоника да дрънча (буквално ) и баща ми един ден реши да ми пусне Black Sabbath (първата музика, която слушам през живота си), песента Iron Man и като я чух супер много се запалих, но най-вече по барабаните. Може би дори не съм знаел по кво точно съм се палил . И така от там почва кошмара на блока :green: ! Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Юли 16, 2006 Отговорено Юли 16, 2006 Не беше ли Иан Пейс? Все тая, писали сме по тази тема, но пак Митко ТАМА-та от Люлин 6 е виновен. Цитирай
Recommended Posts