hellfire Публикувано Май 26, 2006 Публикувано Май 26, 2006 (Редактирано) Търся миди клавиатура и ще съм ви благодарен ако ми кажете марки ... и къде мога да намеря в София напрмер. Редактирано Май 26, 2006 от hellfire Цитирай
Nikifena Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 Има миди клавиатури по магазините за компютри на раковска. Другата възможност е да си земеш стар синтезатор който има миди интерфейс Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 Аз имам Еволюшън МК-461С и съм супер доволен. За 300 лева е перфектно решения за практис у дома с РС. Но зависи какво ти трябва. Ти не си писал какво търсиш... Цитирай
toshevski Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 Аз имам Еволюшън МК-461С и съм супер доволен. За 300 лева е перфектно решения за практис у дома с РС. Но зависи какво ти трябва. Ти не си писал какво търсиш... И аз имам същия и съм доволен! Но точно- зависи за какво ти трябва! Цитирай
hellfire Отговорено Май 29, 2006 Автор Отговорено Май 29, 2006 Точно за тва ми трябва ... на ПЦ-то с ВСТ-та Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Ха-ха. Абе много ясно, че за това ти трябва. Няма тетрис да играеш с нея. Ама не си казал на какъв тип клавиатура държиш. Може да е 2 октави, може 5, може 7. Може да е динамична или не, с хамър или без и т.н. Да има ли и копчета, потове и слайдери, за да я ползваш като контролер и колко и какви точно. Да не се правя на разбирател, ама предполагам ще получиш по-точни отговори от колегите, които са наистина в час. Щото моя отговор тип "Имам кейборд Х и ме кефи!" не знам дали ти върши работа. Но като не си обяснил в детайли... Цитирай
Recommended Posts