Mindblow. Публикувано Декември 4, 2011 Share Публикувано Декември 4, 2011 Здравейте! От доста време не съм посещавала форума, но сега мисля да наваксам. Отбелязвам се с този кавър - http://www.youtube.com/watch?v=SpNG5_1THBc Различно е, надявам се да ви хареса! Усмивки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Декември 4, 2011 Share Отговорено Декември 4, 2011 Харесва ми идеята и акомпанимента. Не съм някой разбирач , но вокалите си мисля че можеш да ги изпееш много по .... бяга ми думата. Ако кажа "по- нахъсано" , ще звучи несериозно , ама май точно това си мисля ПП. Оригинала никога не бях го слушал , сега го намерих, Така че мнението ми изобщо не е повлияно от него. Ако го изпееш както си представям , твоя вариант ще е по ценен(за мен) от оригинала Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emo_tion1 Отговорено Декември 6, 2011 Share Отговорено Декември 6, 2011 Аз единствено се чудя защо само 1 коментар има , всъщност вече са 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrNikolov Отговорено Януари 8, 2012 Share Отговорено Януари 8, 2012 Невероятно изпълнение. Вече съм фен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Януари 9, 2012 Share Отговорено Януари 9, 2012 Още един фен в мое лице ! Да не си помислиш пак да изчезнеш ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
каменов Отговорено Януари 10, 2012 Share Отговорено Януари 10, 2012 Особено на White Snake ...... Is this love .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Януари 10, 2012 Share Отговорено Януари 10, 2012 Доста ми хареса. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
letmeluvu Отговорено Януари 15, 2012 Share Отговорено Януари 15, 2012 Много радва този кавър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Януари 16, 2012 Share Отговорено Януари 16, 2012 Много е готино! Браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bras72 Отговорено Януари 26, 2012 Share Отговорено Януари 26, 2012 жестокооооооооо!!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts