fucheto Публикувано Декември 2, 2011 Публикувано Декември 2, 2011 Здравейте, на път съм да си купя барабани и съм се спрял на няколко конкретни модела. До някъде най-голямото ми "изискване" всъщност е да са стандартен сет-22 бас; 12 и 13 аутове и 16 флор. Естествено не забравяме и че се нуждая от чинели, но ще обясня идеята си надолу. Като цяло съм се спрял на чинели Paiste PST3 Единия сет е Mapex HZB5255T MB, като всъщност комплекта мисля, че е изчерпан и до няколко дни ще разбера със сигурност. Тук хубавото което ми се предлага е, че е с две стойки за чинели и така автоматично отпада закупуването на още стойки, защото се нуждая от 2. Вторият вариант е PDP Mainstage Series, пак с две стойки, но тук друго малко ме притеснява - аутовете са 10х8 и 12х9, а останалото е каквото и си го искам- 22х18 и 16х14. Три - Yamaha Gigmaker, тяхната цена е цена вече малко скача, защото са с една стойка и въпроса е дали наистина си заслужа и ако дам малко повече пари за Ямахата ще получа нещо наистина по добро от другите варианти. И четири - Tama Swingstar от Томан. http://www.thomann.de/de/tama_swingstar_standard_bk22bd.htm Тук хубавото е че ги предлагат с Mainl HTC, но една стойка. И всъщност за една и съща цена са горните неща без чинели а тук само трябва да си купя малко по-хубав райд и стойка за него. Сега видях и един Pearl Target от musicstore-a, но за тях не намирам много информация и не знам до каква степен са на едно ниво с другите горе споменати марки. Надявам се не е отегчителен текста и благодаря на тези, които ще се опитат да ми помогнат да избера най-добрия вариант! Цитирай
Bo1 Отговорено Декември 6, 2011 Отговорено Декември 6, 2011 Здрасти, според мен най - добрият вариант е Tama Swingstar. Трябва да отбележа, че 18 crash/ride-а, който е включен в сета, ще ти свърши достатъчно добра работа като за начало, тъй като идеята е да се ползва и като краш, и като райд. Но ако държиш да си вземеш отделен райд, изборът е твой . И Yamaha-ta попринцип не е лош вариант, тъй като си правят доста добри барабани, всичко зависи от теб и паричните ти възможности. Като стана въпрос за краш/райдове, аз имам един Paiste PST3 18" crash/ride, не е голяма работа, но си е приличен за цената, взех го преди около година и съм доволен, но за другите PST3 не мога да кажа нищо. И все пак, всичко зависи от теб, надявам се да съм бил полезен Цитирай
evans Отговорено Декември 6, 2011 Отговорено Декември 6, 2011 Тука всичко което си изброил е на едно ниво, въпроса е да вземеш пълен сет, а не без една стойка и т.н Цитирай
fucheto Отговорено Декември 7, 2011 Автор Отговорено Декември 7, 2011 www.thomann.de/de/mapex_hl6285fb_horizon_flat_black.htm поръчах тези, защото смятам, че ще получа по добро ниво отколкото на най евтините модели на големите марки Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 7, 2011 Отговорено Декември 7, 2011 Принципно - на по-известните марки плащаш повече пари за табелката... Цитирай
Mapex Отговорено Декември 7, 2011 Отговорено Декември 7, 2011 Ползвам mapex horizon точно този ,който си харесал от 3 месеца. Чинелите са ми пст 3 фус и той Много съм доволен и не бих казал,че ще се набуташ. Гигмейкър и аз го мислех ,но както казаха по горе плащаш само за логото . Получаваш сет със гадни тела на самите барабани по малко стойки и кофти кожи При horizon поличаваш и столче Цитирай
Recommended Posts