kitaratapesho Публикувано Декември 1, 2011 Публикувано Декември 1, 2011 Здравейте! В началото на септември записахме няколко парчета на живо в студио Екомоникс. Този трак няма никакви допълнителни корекции и ефекти, дори не е смесван и редактиран допълнително (по наше настояване) - това е точно както се е чувало в студиото Мария Бръчкова (вокал) Петър Георгиев (акустична китара и перкусии) Парчето е аранжирано от нас в процеса на записите (за съжаление нямахме време за репетиции и директно експериментирахме в студиото). http://soundcloud.com/kitaratapesho/mariya-brachkova-peter Надявам се, че ще ви хареса! Поздрави, Пешо 8 Цитирай
Piter Pan Jackson Отговорено Декември 1, 2011 Отговорено Декември 1, 2011 Харесва ми ... най вече ,че сте я представели по свой собствен начин Гуд Уорк Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Декември 4, 2011 Отговорено Декември 4, 2011 Най-добрият кавър, който съм чувала в този форум досега . Личи си, личи си ей...! 1 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Декември 4, 2011 Отговорено Декември 4, 2011 Много добре е направен записа! Май е със същите устройства, както записа, пуснат от Симо във темата за N72? Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 5, 2011 Автор Отговорено Декември 5, 2011 Мерси за коментарите! Относно устройствата, с които е записано е най-добре Симо да каже кои са. Със сигурност звука е идеален! Тук е мястото да изкажа благодарности на Симо и студио Екомоникс за записите!!! Между другото китарата, с която е записано е Little Martin (5/16 тяло), като тя е използвана и за перкусиите (в реално време). Очаквайте скоро и още музика от Мария и мен Пешо Цитирай
emo_tion1 Отговорено Декември 5, 2011 Отговорено Декември 5, 2011 Изпълнението и записа са супер , само не разбрах защо сте решили без ефекти да бъде ? ( определено по малко ревърбец ще подобри още качеството ) Цитирай
Icarus Отговорено Декември 5, 2011 Отговорено Декември 5, 2011 Въпреки, че не харесвам тази песен, кавърът ми хареса Малкия Мартин звучи много гот. Иначе преди съм слушал други записи със същата девойка, които си пускал тук, и там много ми харесаха интерпретациите! Чакаме следващи записи 1 Цитирай
synchu Отговорено Декември 5, 2011 Отговорено Декември 5, 2011 Брей един кавър като кавър в поредицата от бекинг тракове със соло - я китарно, бас, барабани и т.н. Куул (ЕДИТ: 3-то слушане - Много куул ). Ако трябва да бъда критичен - вече си пораснал вземи си пораснал Мартин. Звучи по-добре Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 5, 2011 Автор Отговорено Декември 5, 2011 Мерси за коментарите @emo_tion1 - Мария и аз сме крайни минималисти относно звука и винаги сме смятали, че колкото по-малко обработка има, толкова по-истински звучи. Може би с малко ривърб ще е по-добре, но така ни хареса повече @synchu - Малкият Мартин ми харесва повече от "порастналите" заради специфичния звук (с ясно изразени среди и по-меки високи и баси). След като започнах да свиря на него ми се прииска да си взема и джаз китара с по-малко тяло (тип George Benson примерно). 2 Цитирай
synchu Отговорено Декември 5, 2011 Отговорено Декември 5, 2011 ОМ/000 са с подобни характеристики на тона, например ОМ-15, само че звучи доста по-балансирано, като китара и на запис. Просто по-добре. Но това си е разбира се лично мнение. Ти си знаеш най-добре. Въпрос на вкус дето се вика Важното е, че ви се получава. Като каза в началото - "няколко парчета" с удоволствие бих чул и останалите. Цитирай
Лими Отговорено Декември 6, 2011 Отговорено Декември 6, 2011 (Редактирано) Мария и аз сме крайни минималисти относно звука и винаги сме смятали, че колкото по-малко обработка има, толкова по-истински звучи. Може би с малко ривърб ще е по-добре, но така ни хареса повече Взе ми думите от устата! И аз имам същите предпочитания(в подписа ми)! Сладко звучи, но иначе ако врътнеш и едно солце по средата парчето ще стане още по-добро! Успех! Редактирано Декември 6, 2011 от Лими Цитирай
checho Отговорено Декември 6, 2011 Отговорено Декември 6, 2011 И на мен доста ми хареса, не разбирам много от записи и т.н., но китарата ми звучи супер, харесва ми и интерпретацията. Струва ми се обаче, че ще е по-добре, ако китарата е по-тихичка, а мадамата пее ма-алко по-силно Така или иначе, поздравления за изпълнението Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 6, 2011 Автор Отговорено Декември 6, 2011 Благодаря за коментарите! Цитирай
letmeluvu Отговорено Януари 15, 2012 Отговорено Януари 15, 2012 Просто цепи Това е един от най-добрите кавъри на тази песен които съм видял Цитирай
Recommended Posts