Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Надявам се да не ме псувате много заради темата, незнам глупава ли е, но винаги като влезна в раздел китара, почти никога няма интересно занимание, затова с тази тема ще се опитам да направя нещата по-интересни.Към модераторите - ако темата не е за тук или е просто глупава ви моля да я премахнете.

Сега ето и какво точно намислих:Отдоло съм изредил разни музикални стилове.Вашата задача е да опишете с какво:

-дърво

-дебелина на струните

-форма на китара

-електроника

предпочитате да свирите дадения стил музика.

блус

траш метъл

джаз

кънтри

рок

Ако нещо не ви допада, просто го променете.Ако искате да опишете друг стил - направете го ...

PIECE :D

Отговорено

Аз пък ще му отговоря,че винаги свиря с 9ки и понякога с 8ци и половината ми китари са в Ми ,останалите в Ми бемол!

Формата на китарата не е много важна ,но съм фен на класическите форми страт ,лес пол или прс и с всяка една китара може да се свирят посочените стилове стига да знаеш как!

:cheers2:

Отговорено

Добре де .. нека бъде изтрита ... смятях, че може да му е интересно на някой ... съжалявам и за грешката в peace :D

Отговорено (Редактирано)

абре то, че е интересна интересна е ама ... искам Дейв Мъстеин или поне някой сешън китарист да ми говори за предпочитанията си.... не Бат Пешо с кухарката, де е свирил на китарите на приятелите си за по 5 мин или пък някой келеш свирещ от 2 години имал не повече от 2 китари и той барал китарите на приятелите си за същото време...

а за да не влязат в конфронтация и безмислени спорове с горните двама ни Дейв ни сешън китариста ще пишат.... те така

piece ама of mind или peace sells все тая

Редактирано от MasterOfDisaster